Results 1 to 3 of 3

Thread: problem usb drive

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem usb drive

    i soft modded my wii and all went well,
    now i want to use a hard drive to load backups but it just wont work, the driv is a 100gb i took out of a sony vaio, i set up as a primary drive and formatted it with wbfs manager 3.0 then added ghostbusters and all goes well, but when i try to load using usb loader, unii loader the both lock up my wii..
    could it be that the drive is just not compatible ...

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    28
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by rdouah View Post
    i soft modded my wii and all went well,
    now i want to use a hard drive to load backups but it just wont work, the driv is a 100gb i took out of a sony vaio, i set up as a primary drive and formatted it with wbfs manager 3.0 then added ghostbusters and all goes well, but when i try to load using usb loader, unii loader the both lock up my wii..
    could it be that the drive is just not compatible ...
    some things to try:

    1. different cIOS, im using r14 and it works fine.
    2. delete your config files related to USBLoader on the SD card, it will make new ones when u reload.
    3. try a drive from a friend that got his working (so you know its not something funny with your drive)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    got a 16gb stick working so i think it is the drive

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •