Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Mario & Sonic At The Winter Olympic Games

  1. #1
    New Member Splatacus09's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Wii Land
    Posts
    305
    Thanks
    40
    Thanked 112 Times in 38 Posts

    Smile Mario & Sonic At The Winter Olympic Games

    Hi everyone, this is probably common knowledge but thought i would post just incase. I had a problem playing this cool game today, the graphics totaly disapeered when i was playing curling. Just to let you know the problem was having too many blocks open (game uses a lot of mem). Deleted loads of old crap and it is now A+++.

    Splatacus09

    If i have helped in any way please hit the THANKS BUTTON...


  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can you tell me how to get this game working i'm useing usb loader

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just enable error #002 fix should do the trick.

    I think this game seriously sucks
    I've played it for over and hour and I can safely say I wont ever like it

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Chosen1 View Post
    just enable error #002 fix should do the trick.

    I think this game seriously sucks
    I've played it for over and hour and I can safely say I wont ever like it
    thanks for the help but that did'nt work any other ideas?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    76
    Thanks
    22
    Thanked 22 Times in 12 Posts
    Quote Originally Posted by kds4aday View Post
    thanks for the help but that did'nt work any other ideas?

    Hi, i am using usbloader gx, i have oo2 error fix set to anti and it works fine. the problem you could be having is if you have updated usbloader gx recently then installed a game. there is a problem with the usbloader at the moment, try updating again as i believe there as been a few more revisions added this week then reinstall your game, if this does not work, install revision 785 and reinstall your game and this should work fine. as i day not sure if the latest updates have been fixed but i know r785 is the last one i know for sure is working for.

    if this helps please hit the thanks button

  6. 1 User Says Thank You wiileet For This Useful Post


  7. #6
    New Member Splatacus09's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Wii Land
    Posts
    305
    Thanks
    40
    Thanked 112 Times in 38 Posts
    This is a great game! I played it once and i'm addicted. Theres only a couple of events that i hav'nt got gold. With regard to the loading problem, i didnt have to change any settings on the usb loader, it just worked straight away. Maybee it's the problem with the latest revision like wiileet says or a bad ISO. Try another ISO and see what happens, remember i can play this without changing the setting at all so you wont need to do anything!
    Splatacus09

  8. #7
    New Member Splatacus09's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Wii Land
    Posts
    305
    Thanks
    40
    Thanked 112 Times in 38 Posts
    Anyone else lovin this game?

    Ive now completed it and just got to finish buying a couple of things and finish the emblems. Please post some of your records so we can compare i havnt got wifi so cant go online...

    Splatacus09

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Yeah, this game is pretty good, I like it. The only problem I'm having is LONG load times. Anyone else experiencing this?

  10. #9
    New Member Splatacus09's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Wii Land
    Posts
    305
    Thanks
    40
    Thanked 112 Times in 38 Posts
    Hi link2009, are you running this game from DVD?
    If so, i'm running from an external HD without any problems. Give it a try you will not look back after!!

    Splatacus09
    If i have helped in any way please hit the THANKS BUTTON

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by Splatacus09 View Post
    Hi link2009, are you running this game from DVD?
    If so, i'm running from an external HD without any problems. Give it a try you will not look back after!!

    Splatacus09
    If i have helped in any way please hit the THANKS BUTTON
    Hello Splatacus09,

    I am quite aware running off a USB hard drive will improve load times but my question was more directed to people who were running the game off of a DVD :P.

    I will probably give the USB HD a try, I just need to get my hands on one first.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •