Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't run Wind Waker or Sonic.

  1. #1
    New Member spawnofapplesauce's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    68
    Thanks
    11
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Can't run Wind Waker or Sonic.

    I'm having trouble getting The Legend of Zelda the Wind Waker and Sonic Adventure 2: Battle to run on my wii.

    I am currently running firmware 3.4U and I have installed a working DriveKey modchip.

    The games are my region, so I know it's not a region issue. And I successfully burned and played 2 other games; Super mario sunshine and Skies of Arcadia Legends.

    I burned all of my Gamecube backups at 2x speed with imgburn.

    What could I be doing wrong?

    (My apologizes if I am in the wrong section)


    Wii Friend Code: (Don't have one yet)
    Favorite Game: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

    Got a question? I might have the answer! PM me if you need some help!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    I would like to know why sonic adventure 2 battle is not working
    I tried so many different way to get it to work but they all result in a black screen (and the [AV] thing pops up in the corner) with no sound, yet I can hear the system loading the game and the controller rumbles.

    What am I doing wrong?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •