Results 1 to 2 of 2

Thread: Bleach Versus Crusade get's a black screen with odd symbols, help?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bleach Versus Crusade get's a black screen with odd symbols, help?

    Bleach Versus Crsuade is a jap game that I burned to DVD-Rs, and I tried at both 4x and 2x.

    My Wii is NTSC-U (USA Wii) and whenever I try to load the game through Backup Loader OR Neogamma (I have tried rebooting with hooks AND forcing NTSC as well - both programs have the 002 error fix), I get a black screen with really odd indistinguishable symbols, the only thing that is actually ANY language out of these symbols is the word [Wii] in those brackets. It is two lines of basically, jibberish. My Wii used to be 3.4 and I had this error, now it is 4.1 and the error is exactly the same.

    Also, my Wii locks up and I have to turn it off on this screen.

    I have many IOSs already, 56, 57, 36, and quite a few others I cannot recall, but the point is I do not think I am missing an IOS unless it's a rare one or something.

    The only other game I have tried though is USA Punch Out which works.

    So... can anybody help me, what the heck is this screen all about and can I fix it?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Do NOT make copies of your thread in mutiple locations!

    Infraction given 5 Points expires 7 days. Next time the Reading Room.

    Thread closed.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •