Results 1 to 4 of 4

Thread: MPlayer CE and USB error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    MPlayer CE and USB error

    I've been using MPlayer CE since version 0.7. Recently I updated to 0.75, but now it refuses to read USB drives. I've tried formatting the drives, inserting ones with no data, but every FAT32 drive refuses to read.

    If I drive is inserted (before the Wii is on, after the Wii is on etc) and you select FAT32 the whole system freezes - only way to shut it off is to pull out the power plug.

    I have installed cIOS202 for NTFS.

    Any ideas?

  2. #2
    New Member Median's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    173
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 24 Posts
    Tried using both USB ports? The upper one loads slower and is disfunctional, can make MPlayer CE freeze, atleast for me.
    Last edited by Median; 09-19-2009 at 01:04 AM.
    My Wii
    WiiKey v1 - 4.0E - BootMii/boot2 - Preloader 0.30r4 - Homebrew Channel - cios38r14 - 2GB SD Card

    Region Free - Preloader Hacks
    Skip disc update check - Region Free Wii Discs - region free Wii games_1 - Region free Wii games_2 - Force Disc Region_1 - Force Disc Region_2
    http://wiibrew.org/wiki/Preloader/hacks

  3. #3
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    try geex box seems to work better, at least for me

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yip, I have tried both USB ports.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •