Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 81

Thread: New Softmod, Neogamma 7 DVD Read Error 1101 help needed...

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    USA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I Just to have the same error "dvd read error 1101" and this is what I did
    Reinstall the IOS60Patched and NeoGamma R7
    hope it works.

  2. 1 User Says Thank You piratanorte For This Useful Post


  3. #12
    Junior Member dramaqueen126's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    BOREHAMWOOD,HERTS.UK.
    Posts
    10
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    cheers mate!!! ive sorted it out now,it was rubbish discs!!

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same problem with the DVD Read Error 1101. I'm running cIOS rev 14 and NeoGamma v7. How do I downgrade from rev 14 to rev 10? Just install over it? Or is there a downgrade program that I need to run? Sorry for the "noob" questions. I'm obviously new at this.

    Thanks in advance.

  5. #14
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    70
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    i installed rev 10 now nothing works?

    ok well i have wiigator neogamma r6 and r7 and i would get read error 1101 on rev 14 i was advised to change to rev 10 and neogamma r6 now whenever i try to get into wad manager or anything they just lock up

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm a noob to this too, but I just got it to work! Followed all instructions and have Neogamma R7 rev14. Works just fine. My problem was the dvd media. Was trying to use a verbatim dvd+r. Went to my local Wal-Mart and picked up a pack of Memorex (that's all they had) dvd-r 's and tryed again to burn the iso and it worked! Lowest speed my DVD-RW drive will burn at is 4x and that was fine. Apparently you guys are right..it MUST be DVD-R...NOT DVD+R 's that you use. Also installed the cIOScorp 3.4 and now it works right from the disc menu. Was able to delete the HomeBrew channel and the NeoGamma channel. To look at the Wii menu now you'd never know anything's been done to it and you just pop in your backup disc and it works. TOTALLY FREAKIN AWESOME!!! TONS AND TONS of THANKS you guys!

    Michaeljwyo

  7. #16
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    memorex or verbatims are the best

  8. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  9. #17
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i installed rev 10 now no homebrew apps work, normal games still work but no apps in the homebrew work nothing, i basicly cant do anything to do with homebrew cauld you pls help me? im really stuck. i always get a backscreen. is my wii bircked?

    Can anyone help plz?
    Last edited by 7mSeni; 10-18-2009 at 12:51 AM.

  10. #18
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    obviously it is not a fault of rev10 that nothing works., you must have doen sth

  11. #19
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    obviously it is not a fault of rev10 that nothing works., you must have doen sth
    I had the same problems... since I use DVD-r.

    Now I use DVD+r and have NO 1101 errors anymore!!!!

    My firmware is 4.2E

  12. #20
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I started wad manager, than installed rev10 by default setting. after i reboot no homebrew worked but ich can open the homebrew channel but no apps in it worked, i get a black screen.
    What should i do? Should i update the official 4.2 from nintendo? im on 4.0


    can nobody help?
    Last edited by 7mSeni; 10-19-2009 at 01:03 AM.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •