Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: usb loader gx will not start

  1. #11
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts

    gx is better than usb loader 1.5

    ya install rev 10 and do a network install and make sure u put gx loader boot.dol in gx loader folder in apps on the sd card and make sure u have atleast rev420 for gx loader than u can update through the loader

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Thanks soljah but I think you missed the point.


    The error is not normal in the sense it's a necessary part of the install process, however error 2011 means the cIOS hasn't installed properly.

    This is a very common issue and loads of people have had the problem.

    There's a solution of course. Your cIOS is not accepting the install so let's change it so it will.

    Patch your cIOS the easy way
    Last edited by Tealc; 07-19-2009 at 01:52 AM.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    It's finally done. i have found the problem.

    The cIOS38r13 was not installed correctly.

    I followed this guide:
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...s-any-wii.html

    and all my problems were solved.

    A big thank you to everyone for helping me, especially dogeggs!

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello...Thank for all Question and Answer....

    Thank again

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello - I have the same problem on a 4.2 fresh install using the same cIOS. Will following the FAQ also work for me?

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Us Usb loader problem.

    I have a wii with 3.2u firmware. I install the HC and a bunch of Wad. I can't get any USb loader to work. The only one that is working is the Wiiflow iso122. no other Usbloader seem to work. each time I click on 1, I get a blank screen. I've try to change to several different Cios same problem. give me a hand

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had issues with the config files when working with a 4.2e upgrade wii. The install went great (Using the current 4.2 softmod on the forum) for the mod but once you bootand search for any covers any of the config files written, USB loader GX wouldn't load properly. Deleted config folder, everything was fine. No covers though

  9. #18
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Good going, bumping an inactive thread. You may get a better answer if you create your own thread.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •