Page 1 of 25 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 243

Thread: Ghostbusters green screen (002)

  1. #1
    Junior Member Spin's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ʎuuɐɹɔ ɹnoʎ
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Ghostbusters green screen (002)

    I'm using cIOS38_rev 13a

    Not sure whats wrong, Backup loader 0.3 is not working just get a green screen, I tried neogamma the newest version and it gave me the same screen.

    my wii is updated to 3.2u, ios249

    any tips would be appreciated.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    36
    Thanked 10 Times in 3 Posts
    go in to the config settings and and change patch video to all

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    169
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    hey me having same prob with indiana jones...i brickblock the update..remove the error 002 and run with gecko os 1.07b but green screen...i have firmware 3.2 and ntsc japan..
    how to solve this prob...?

    is ur ghostbuster ntsc or pal? coz if it is pal on ntsc i knw u should force pal and it works...

  4. #4
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    The green screen is ONLY caused by an out of region game not working. I will give you an example...... I have a NTSC-U console. I first downloaded the PAL version or Professor Heinz Wolfs gravity. I used brickblocker and regionfrii to change the region to NTSC-U. I then forced NTSC when I loaded up backup launcher and got the green screen. I then went and downloaded the NTSC-U version of the same game and burned it. It works perfectly. Another game that does the same thing is WWII Aces. There are just some games that dont work when forcing NTSC. So simply just get the right region of the game and youll be fine.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Thats no right, I have the ntsc version of ghostbusters....and i get the green screen wtih all my loaders...my wii is usa so any other help would be much appreciated.....also my other wii is cioscorp'ed and it shows ghostbusters in the wii menu but when you click on the game from disc channel it stops loading at the attach wii nanchuch screen

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I didnt get that issues, but i got my rip straight from the game, so im not sure

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    13
    Thanked 8 Times in 5 Posts

    Ghostbusters

    I got this game from a torrent site, but i get the green screen also. i have read that you need cios 13a and usb loader gx. currently i am using cios rev 10 and usb loader 1.5 on a pal 3.2 system. bit reluctent to change it all just for this game but during my searching i read that all games will now start doing this. hope this is not right. perhaps usb loader 1.6 will be available soon or cios rev 14 will fix.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by louie189 View Post
    I got this game from a torrent site, but i get the green screen also. i have read that you need cios 13a and usb loader gx. currently i am using cios rev 10 and usb loader 1.5 on a pal 3.2 system. bit reluctent to change it all just for this game but during my searching i read that all games will now start doing this. hope this is not right. perhaps usb loader 1.6 will be available soon or cios rev 14 will fix.
    I get the same problem only I burned it to disc (and don't use a usbloader), I have no idea how to fix it--first time it's happened. It doesn't make any sense as it's a US-only game (NTSC) so it can't be the region. Trying to run it under NeoGamma R2 IOS249 (Rev9) using a 3.2U system (I don't have options for 002 fix, etc)... I'm told that I'd need to install the IOS 13a but I have no idea how to install it and switch to it safely or if it will brick my system. Any help would be greatly appreciated.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Softmodded Wii Nii and I am experiencing the GREEN SCREEN

    I too have downloaded this game from Megaupload. I had high hopes but I knew deep down this one wasn't going to work. I think the first message pretty much foreshadowed the problem. Anyways, I have a softmodded Wii with Backup Launcher 3.0b and I too have the green screen. Now, if I load the backup launcher and hold button "1" to go into the configuration menu and press "b" to reboot with the hooks enabled I can click on "my disc channel" and it will show Ghostbusters. As if I had the actual game in the console. Once I click on load I get a blue screen with error 002 and some other text. Anyone experiment with this? I have been waiting for this game for so long so any help on how to get this game to work would be freakin' awesome!

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    13
    Thanked 8 Times in 5 Posts

    Ghostbusters

    Quote Originally Posted by mumbles_ View Post
    I get the same problem only I burned it to disc (and don't use a usbloader), I have no idea how to fix it--first time it's happened. It doesn't make any sense as it's a US-only game (NTSC) so it can't be the region. Trying to run it under NeoGamma R2 IOS249 (Rev9) using a 3.2U system (I don't have options for 002 fix, etc)... I'm told that I'd need to install the IOS 13a but I have no idea how to install it and switch to it safely or if it will brick my system. Any help would be greatly appreciated.
    I understand that its the newer games that i assume need system menu 4.0 ( i may be wrong) but you will need cios36 rev 13a it should work with backup launcher 0.3gamma with the 002fix .

    You will need to download the cios38 rev 13a (normally you just extract all files to your memory card) put it in the wii, start homebrew channel and choose install cios38 rev13a if you need a link let me know and i will send you to where i got it from

  11. 3 Users Say Thank You to louie189 For This Useful Post


Page 1 of 25 12311 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •