Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 101 to 110 of 231

Thread: LU64/65 Fix For sys menu 4

  1. #101
    New Member sacohen9665's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    33
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    Found this on gbatemp, some people are having success with it so it is worth trying It uses wiigators cboot2 to run a special wad manager that in turn you can use to install the LU64/65 fix. Download Here

    1: Copy contents of 'SD Card 1' to SD card.

    2: Put card in Wii and go to Data Management > channels > SD Card, then you will get a message saying "Load boot.elf? Select 'Yes'.

    3: Install Bootmii v2 as an IOS.

    4: Install the Homebrew Channel

    5: Remove SD card and save the Bootmii installation to your PC.

    6: Delete Bootmii installation off of your SD card and copy contents of 'SD Card 2' to your card.

    7: Now put card back in, restart your wii ,start HBC, press home then run Bootmii.

    8: The screen will be black for 10 seconds then Wad manager will run.

    9: Select uninstall first then install IOS16.wad and do the same for LU64.wad.

    10: Go to HB channel and run cIOS38_rev13b-Installer.

    11: Done, now you can install a backup loader or usb loader.

    guide orig posted by flavors, i just made it a bit (lot) more user friendly
    Step 4 says install HomeBrew Channel.

    Will this work with a no Twilight Hack version of HomeBrew?

    Thanks

  2. #102
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    preloader doesn't work on lu64/5 and isn't a backup loader anyway.....try neogamma for disc loading - it works fine
    Thank you doggeggs! Since preloader doesnt work, and bootmii installs as an ios instead of a boot2 (rendering the restore nand backup impossible?), what options are there for brick protection?

    Since my aim is to merely play iso's off usb loader gx and wad games, is it ok to just play without brick protection?

  3. #103
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    As long as you are careful with your wii you should be ok - don't go messing about deleting stuff and download your wads from reputable sources and you will be fine...

  4. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  5. #104
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I had the HBC but I didn't install the bootmi, so I followed the guide, but when I put the sd card with "SD Card 1" I get the black screen, so I've formated the wii, and tried with another SD card but it's always the black screen, also I've formated the sd cards to fat 32 and 16, any idea??

    Thanks.

  6. #105
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    try a different card kyk...

  7. #106
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally it worked, I just update the wii and put the SD card, run it and finally pass the black screen, I hope this helps.

    Thanks a lot.
    Last edited by kykiske80; 06-17-2009 at 06:18 PM.

  8. #107
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does anybody have problem with Forwarder Channels?
    I tried both USB Loader GX and CoverFloader. They run fine from the homebrew channel, but giving me blank screen if using Forwarder Channel.

  9. #108
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by kykiske80 View Post
    Finally it worked, I just update the wii and put the SD card, run it and finally pass the black screen, I hope this helps.

    Thanks a lot.

    Yes it worked for me 2. I updated my wii as well and bammm no more black screen. After that installed everything and neogamma and now can play backups.

  10. #109
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help I'm Stuck!!!!

    hello, im on step 7 -8, (trying to run bootmii). it's taking way longer than 10 seconds to load bootmii, it just shows a black screen. can anyone tell me what's wrong? (im on lu65, sys menu 4 of course....) I'm too afraid to turn it off...

    EDIT: Fixed! I just switched cards.
    Last edited by d2michael; 06-18-2009 at 01:36 PM.

  11. #110
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    dogeggs add ios 249 on your 1st post; will HELP alot of readings from reading the posts ~_~

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •