Results 1 to 5 of 5

Thread: No menu when I load Backup Loader

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No menu when I load Backup Loader

    I recently installed the backup loader so that I could play backups. However, whenever I load the app, the background comes up but there isn't any menu like I've seen in videos. I've tried uninstalling and re-installing with no luck. Does anyone know a fix? I'm running 4.0.

  2. #2
    Junior Member sabersurfer's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Are you sure your loading the "Backup Loader" and not the "Homebrew Channel"?

    I've only seen this happen with HBC when there was no SD Card inserted with the appropriate files on it.

  3. 1 User Says Thank You sabersurfer For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I was loading the backup loader from the homebrew channel. But now i've followed a different guide which lets me load backups from the disc channel anyway. Thanks for your reply though.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can u tell wat guide

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •