Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with USB Loader GX v2.3 playing PAL games

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Problem with USB Loader GX v2.3 playing PAL games

    So I know that this issue has been talked about a million times and I have even seen some threads on the site but I havent seen a solution. So I have one of the old white wii's and I am running the latest usb loader gx and the latest priiloader and blah blah. I used to be able to play PAL games on my wii with no problem before I updated my USB loader gx and I dont understand why. I am trying to play Xeonblade and Sonic Riders. I been playing around with the settings and nothing seems to be working. It plays when i have it on disc default and PAL 60 but with lines and flickering on the screen. and when I try to go back to the home screen my wii freezes and loses signal to the tv. Any ideas what the problem may be? I dont think my tv is the issue because I have an HDTV. Help anyone?

  2. #2
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,223
    Thanks
    998
    Thanked 1,132 Times in 890 Posts
    Try updating USB Loader GX, your using 2.3, it's now up to 3.0. Also when you installed the game from your disc did it reach 100%?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Really? I didnt know that. I tried to update it though the application and it said that there no updates available, I guess I should try looking on the internet for 3.0? And also I know we arent suppose to talk about it on the thread, but I didnt install the iso from the disc.

  4. #4
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,223
    Thanks
    998
    Thanked 1,132 Times in 890 Posts
    Why didn't you install it from the disc?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    because I dont have the disc, I have the iso tho, and it has worked before on my wii, but when I updated my usb loader to 2.3 it didnt

  6. #6
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,223
    Thanks
    998
    Thanked 1,132 Times in 890 Posts
    No help for pirates


  7. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,507
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5

  8. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •