Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48

Thread: Full Channel Thread - Taking Requests Too!

  1. #21
    New Member miihackwii's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    England
    Posts
    211
    Thanks
    11
    Thanked 46 Times in 39 Posts
    I have just installed the channel to my wii system and it works great, I was originally trying to install it into my emulated nand, but had no luck loading it.

    Thank you very much for making the channel it looks great.

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    @turntablez123 Here is the full channel. Tell me if it works or not.
    Will do! Thanks again for your help! I appreciate it! Happy Holidays!

  3. #23
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by miihackwii View Post
    I have just installed the channel to my wii system and it works great, I was originally trying to install it into my emulated nand, but had no luck loading it.

    Thank you very much for making the channel it looks great.
    Ohh, so it was an EmuNAND problem. Sorry, but I won't be able to add EmuNAND compatibilities for these channels because I don't know jack about it except that it loads the Wii Menu from an external storage :P

    Quote Originally Posted by turntablez123 View Post
    Will do! Thanks again for your help! I appreciate it! Happy Holidays!
    :P Tell me if it works :P

  4. #24
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Just wanted to let you know the channel for my Hugo GX emulator works perfectly!!! Thanks a million!

  5. 1 User Says Thank You turntablez123 For This Useful Post


  6. #25
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Nice to know you got it working

  7. #26
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    Nice to know you got it working
    Ok I spoke to soon. HUgo loads up perfectly now with the channel. Now when I usually went to go find a game I went to the menu and selected "load new game" Then it would give me a choice..."from usb" from sd" ofcourse I would select SD and there were my games. Well now when I click on "load game" it says.... "Error opening fat:/" Press A to continue. But when I launch through the HBC I dont get this error. It works fine. So I don't know why it does that???

    Thanks!

  8. #27
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by turntablez123 View Post
    Ok I spoke to soon. HUgo loads up perfectly now with the channel. Now when I usually went to go find a game I went to the menu and selected "load new game" Then it would give me a choice..."from usb" from sd" ofcourse I would select SD and there were my games. Well now when I click on "load game" it says.... "Error opening fat:/" Press A to continue. But when I launch through the HBC I dont get this error. It works fine. So I don't know why it does that???

    Thanks!
    Sorry man, have no idea. Seeing your error, I think the channel isn't able to mount the SD card. You could try

    -backing up your files and then reformatting the card, but I doubt that will work.

    -loading the ROMs from a USB hard drive (FAT32) and then check whether you get the same error.

    Your best bet is to set the Priiloader to autoboot the HBC lol

    Sent from my A75 using Tapatalk 2

  9. #28
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    Ohh, so it was an EmuNAND problem. Sorry, but I won't be able to add EmuNAND compatibilities for these channels because I don't know jack about it except that it loads the Wii Menu from an external storage :P
    Emunand is very easy, the Wii NAND is only 512MiB which is used for system software, VC, Wiiware, game saves and system settings so it gets full very easy when you install a lot of wads. I made a 200GB FAT32 partition on my 2TB NTFS USB HDD for GC games, I then transfer everything from my SD card to the FAT32 partition, I do not use any SD cards on both my wii, then I use Wiiflow to Extract NAND (Wiiflow/Settings/NAND Emulation Settings/Set/Extract NAND/Start), then connect the USB HDD to the computer and use ShowMiiWads to install the folder full of wads to the emunand on USB HDD:/wiiflow/nandemu. You could install a lot more wads to 200GB than 512MiB. I use Wiiflow nandemu for all my VC/Wiiware, etc, so I do not full the Wii 512Mib NAND with a lot of wads. I still use the 1.8TB NTFS partition for Wii games and media and it works perfect and I still install some wads to the Wii NAND.

    Spoiler


    Read Chapter 2 adding games with ShowMiiWads [Guide] Wiiflow nand emulation guide

    All my wii game channels are forwarders I made with
    CrapV3.3b for my wii games on my NTFS partition, I would like to try full channels for my USB Loaders channels because they are forwarders, but I could only use the latest versions because of DIOS MIOS 2.6, I would like to request wiiflow v4.0.5 r435, USB Loader GX r1205 and CFG USB Loader v70 r50, will you keep updating it when the apps gets updated?
    Last edited by candylove; 12-28-2012 at 12:12 PM.

  10. #29
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having some troubles with the pre-made homebrew installer.

    I can boot any boot.elf or boot.dol via letterbomb and I can install any wad via MultiModManager. I also have all the custom IOS's installed, so my wii is fully hacked.
    The main problem is that I can't use the installer. It freezes on the scam screen. I think that is due to some nasty mistakes on my part.

    Anyway, I was wondering if you might have or know of a homebrew wad or just an apploader wad.
    Thanks in advance!

  11. #30
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Nah, I have nothing like that. However, you could use this guide to fix your issue.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •