Results 1 to 2 of 2

Thread: Wasabi DX as Zero Installation Help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wasabi DX as Zero Installation Help

    Wasabi DX as Zero Installation Help


    I recently installed a Wasabi DX in my Wii 4.3U. After and before upgrading to 3.0 firmware, this chip will not function as a Wasabi Zero to gain 6x speed. When installed as a Zero, my Wii will power up and display the main menu, but the disc drive is completely off and won't power up. The chip also displays blinking red and green.

    It does work fine install via DX installation. Any ideas? Wasabi's website was not very helpful.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by UnitMonster View Post
    Wasabi DX as Zero Installation Help
    I recently installed a Wasabi DX in my Wii 4.3U. After and before upgrading to 3.0 firmware, this chip will not function as a Wasabi Zero to gain 6x speed. When installed as a Zero, my Wii will power up and display the main menu, but the disc drive is completely off and won't power up. The chip also displays blinking red and green.

    It does work fine install via DX installation. Any ideas? Wasabi's website was not very helpful.
    It isn't installed correctly.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •