Results 1 to 2 of 2

Thread: DVD Drive just ticks after chip install

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    DVD Drive just ticks after chip install

    Hi,

    I just bought the WasabiDX solderless modchip. After installing the chip the dvd-drive just makes a ticking sound when i press the power button. Removing the dvd drive allows the system to boot but when its connected I get nothing. Any know what the problem might be?

    Thank you in advance

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by PredatorJMK View Post
    Hi,

    I just bought the WasabiDX solderless modchip. After installing the chip the dvd-drive just makes a ticking sound when i press the power button. Removing the dvd drive allows the system to boot but when its connected I get nothing. Any know what the problem might be?

    Thank you in advance
    Try removing the Wasabidx completely.....does the Wii work normally? If yes check ribbon cable to the Wasabidx is right way up.....check Wasabidx is correct way around also check region dip switches are correct.

    If after removing Wasabidx the Wii drive still clicks try removing ribbon cables and reseat them. Check for damage to ribbon cables etc.

    Just a few pointers, hope they are of some help.
    Last edited by pj2001; 09-03-2009 at 02:35 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •