Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Wasabi WII-CLIP V5 Presolder...NO LED!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Wasabi WII-CLIP V5 Presolder...NO LED!!!

    Hi there.Sorry for my english, I'm not perfectly bilingual. Yes i'm a french Frog...lol...

    Like I said in my introdution, I'm neewbe with the WII, I have some experience with other console but now I don't understand. I was happy to receive my Wasabi V3 WII-CLIP V5, I opened the WII, place the clip, ear a kind of CLIP, tried to open the WII power....NOTHING, the WII led power(not the chip) was red until I press power, WII shut down...I never seen the chip led open red or green. The jumper 1 is solder, the wire on the chip is solder F to Q, no legs bent, I looked with my lup, everyting looks good.

    Is there someone who have an idea.

    Sorry for my english, I'm not perfectly bilingual.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    if it works perfectly without the chip, then the chip should be reflashed, if it doesnt work anymore then theres a defect in the chip

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes without the Wasabi, the WII works great. How can I reflashe the chip. I think I'm gonna send it back to the store....

  5. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    im sure they will accept it and replace it, or give you some insight

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank's for the help. I will wrtite them toninght and I will give you news about that.

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    im sure they will accept it and replace it, or give you some insight
    They say in the policy that they will not replace a Item but try to fix it..... Youpppppi

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is there someone who have a good idea. Or am I better to buy an other chip BETTER!!!!



    Is it possible that the problem is I have to solder the F of the chip directly to the F of mother board????
    Last edited by thvz; 11-29-2008 at 06:34 PM.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You may not have to solder your "f" wire to the board. Try this. Look at the picture HERE. See if it has a solder point labeled "Q" (next to the GND point). If so, solder a wire from point "Q" to your "f" point. That should take the place of soldering on your system board.

    If you do not see the "Q" point on your clip then you MUST solder the "f" wire to your board for the Wasabi to work.

    You can see a picture of the install "f" point HERE
    Last edited by shanecrow99; 11-30-2008 at 05:50 AM.

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The wire between F ans Q on the chip was already solder, I tested it with my tester to see if there was a connectivity and GOOD, but is it that wire who make the chip no power led. I think I will desolder the WII-clip and solder directly to the board.

    Is there a trick to know to test the chip??????

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Look at this, http://www.wiihacks.com/wasabi-1-2-3...html#post38600

    Do you have measure all contacts on chip with contacts on board?

  12. 1 User Says Thank You muemmiline For This Useful Post


Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •