Results 1 to 6 of 6

Thread: Wasabi issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wasabi issue

    I had my friend's Wii modified a few weeks ago and he finally plugged it in yesterday for the first time. The Wii boots up, but it doesn't accept ('suck in') a disc. The light blinks initially, but turns off. Its almost like the cd rom is dead...solutions?

  2. #2
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    soldering problem most likely...recheck wire connections

    Wiihacks Super Mod / Admin

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the reply. I was not the person that modded this console, so I will have to send it out again to have it checked. I would love to be able to fix this in my house, but I don't have the soldering ability.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    30
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ctkubik View Post
    Thanks for the reply. I was not the person that modded this console, so I will have to send it out again to have it checked. I would love to be able to fix this in my house, but I don't have the soldering ability.
    could use wii clip version 5 or wii pin clip for your wasabi...don't need much soldering skill.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I believe those were coming out when I had my Wii modified. The person that modded this Wii is going to fix it, but in the future I may chose to do it myself.

    Thanks!!!

  6. #6
    Reading Room
    Join Date
    May 2008
    Posts
    414
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by ctkubik View Post
    I had my friend's Wii modified a few weeks ago and he finally plugged it in yesterday for the first time. The Wii boots up, but it doesn't accept ('suck in') a disc. The light blinks initially, but turns off. Its almost like the cd rom is dead...solutions?
    what is the led color on the wasabi when u turn power on? it should be red and then switch to green after a second......thats when you hear the drive cycle.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •