Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: Problematic games oh me, oh my *if you got problems look here*

  1. #21
    g47
    g47 is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    you need IOS 38, which is on the disc, so downgrade and install, or update from the disc =P

    One last question before doing the update, is there a chance for the new IOS making the other backups unplayable?
    Thank you.

  2. #22
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    its a thing... thats REALLY made by nintendo, that ONLY gives wiispeak support *i have said this too many times*
    if something goes wrong its your fault not IOS 38's

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I burned Sonic Unleashed, and it was seemingly fine. No slow down or stopping. I played the training levels then turned it off since it appeared to work fine. Now i try to boot it up and I get

    "The game disc could not be read. Refer to the wii operations manual for details"

    I haven't so much as ejected the game, or installed or uninstalled anything since last playing it, so why would it just decide not to work at all anymore?

    I'm also having issues with megaman 9. Installed the file 1 and 2 from here, but when I try to load it, it just goes back to the wii menu. Every other wiiware title has played fine.

  4. #24
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Cios 37 fix's MM9 its due to low firmware
    on sonic, maybe the disc is messed up, try burning a new one

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi, i have a wasabi zero d2e 3.3u, blocked updates for imports and domestic, most wii games both pal and nstc work fine, BUT some games for the wii however, it will show up in the disk channel, it shows the logo and banner and all, but then once i click start, the screen goes black, this happened with animal crossing (ntsc), professor wolffs gravity (pal), some other games that i burned forget the names.... what could be causing this... bc like i said b4 other games work fine such as mario kart, prince of persia, blob, etc

    also, for gamecube games, some games work fine both pal and ntsc, (i use auto detect), but then other gamecube games they just won't go past the blue/green screen, how come this happens?

    thanks so much for your help and i app any advice at all

  6. #26
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    its posted in post 1 how to fix AC atleast =\ actually read or expect to be insulted =\

  7. #27
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my bad, i just figured when i ordered the modchip and installed it successfully that i wouldn't have to bother with all this softcore mod bs with the homebrew and etc and blah blah blah.... but whatever...i started reading the billions of different how to guides of how to install homebrew and downgrade and so on and so forth...it just bumbed me out that even after installing the modchip and all that there's still more crap to be done to get stuff working, in any case....i really app the quick reply, i've been reading ur posts thru out this site...you are very helpful, like that guy from korea... u gave good advice to, aside from that....do you have any idea about the gamecube games? why that happens?

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i read the whole thread and i still cant get it.....

    done the whole EOC, mario kart stays on a black screen... do i need to do something more?

    thanks

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Damn. I wish I would have found this list of problematic games first. I have made about 5 Shaun White coasters. I'm have 3.3(U), gamma loader .3 . It gives me that damn "eject disc" blah blah message.


    **EDIT** It's now working after I used the "3in1SoftMod_REV3" .rar. Thanks to guys who put that one together. Now I have to get my fat ass off the couch and use the balance board for snowboarding.
    Last edited by rocketknight73; 02-13-2009 at 10:24 PM.

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by wiimee View Post
    ok i read the whole thread and i still cant get it.....

    done the whole EOC, mario kart stays on a black screen... do i need to do something more?

    thanks
    ok solved !!!!!

    i uninstalled 249, 36 37

    reinstalled them..... and now ok i have the black screen, BUT when i press B and + ..... MAGIC they both work... and i mean mario kart and galaxy....

    thanks everyone for the help!!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •