View Poll Results: Did This Guide Work For You?

Voters
177. You may not vote on this poll
  • Yes, It Worked great!

    139 78.53%
  • No, I still need help.

    38 21.47%
Page 262 of 313 FirstFirst ... 162212252260261262263264272312 ... LastLast
Results 2,611 to 2,620 of 3125

Thread: dsgsdgs

  1. #2611
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I have only used this guide once and I'm not all that familiar with MMM so I don't remember if you actually have to select SD or not. Did you try that?

    edit: If that doesn't work then you might need to use the utility that Mauifrog linked to format your card or try a different one.
    Last edited by Krafter; 08-11-2010 at 04:10 AM.

  2. #2612
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi krafter
    i tried to go into sd but there isnt any wads or preloader files on there
    i went into sd on wii menu and now its saying error 004, i just dont know whats wrong now as im not to good with the tach jargon.

  3. #2613
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by supersonic56 View Post
    whats taking the new bannerbomb so long to come out?i thought you guys stated that there would be a new one buts its been a long time since the update and its still not out.
    Bannerbomb is dead.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #2614
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Works great Mauifrog! Thanks a million! Super easy to use, great guide. Having all the wads install at once is a huge time saver. Excellent!!!

  5. #2615
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok ive got the wads all installed but now when i go to download priiloader through apps manager it says:
    es-identity failed, error 4294966279. iso36 not patched with es_diverify?
    using cios (Holding b and then pressing + or - ) will probably solve this.
    note: you need cios for this
    do you wish to continue?
    a=yes b= no sart = exit

    when i try anything here it goes to a black screen with fussy white on it and then lets me do nothing.
    what do i do next please

  6. #2616
    New Member mc197's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Earth, Milky Way Galaxy
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I finally installed all the WADs correctly. When I go to install priiloader, I don't see the options block online updates or block disc updates. It simply just installs and then takes me back to the homebrew channel. Did I do something wrong, or is this ok?


    I LIKE CHOCOLATE MILK!!!!

  7. #2617
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 64 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by robwadeson View Post
    I had same problem but figured the way to fix it!!! I rebooted the wii (hold down power button for 6 sec then turn it back on) and reinstalled bootmii as IOS then exited to HBC and launch BootMii. I think that's how I did it but it worked for me. Cheers
    How did you reintsall bootmii and then go into your wads? From what I understand I have intiate the hackmii installer again using smash stack but that'll take me all the back to the first step again? So you want me to go through Step 1 to install HBC and all that, then do it again so I can reinstall bootmii and install wads?

    If it's relevant, when I go to do my nand backup I get bad blocks at 1225 and 2243.

    I really want to hack so I just use my wii as a dvd player more than anything else. Is my wii even compatible?-- I've been reading that some of the newer wiis may not work and mine was purchased I think about a year ago.
    Last edited by RaginAsian55; 08-11-2010 at 10:04 AM.

  8. #2618
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 64 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by darlyboy View Post
    ok ive got the wads all installed but now when i go to download priiloader through apps manager it says:
    es-identity failed, error 4294966279. iso36 not patched with es_diverify?
    using cios (Holding b and then pressing + or - ) will probably solve this.
    note: you need cios for this
    do you wish to continue?
    a=yes b= no sart = exit

    when i try anything here it goes to a black screen with fussy white on it and then lets me do nothing.
    what do i do next please
    How did you fix your wad problem? I'm still stuck on that step... :-\

  9. #2619
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by darlyboy View Post
    ok ive got the wads all installed but now when i go to download priiloader through apps manager it says:
    es-identity failed, error 4294966279. iso36 not patched with es_diverify?
    using cios (Holding b and then pressing + or - ) will probably solve this.
    note: you need cios for this
    do you wish to continue?
    a=yes b= no sart = exit

    when i try anything here it goes to a black screen with fussy white on it and then lets me do nothing.
    what do i do next please
    Sounds like you are loading from HBC and not from MMM, as directed. It should still be okay if you do what the Priiloader message instructs...while holding down the B button, press either the A button or the + button.

  10. #2620
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by RaginAsian55 View Post
    How did you fix your wad problem? I'm still stuck on that step... :-\
    Did you already try installing the wad files individually?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •