View Poll Results: Did This Guide Work For You?

Voters
177. You may not vote on this poll
  • Yes, It Worked great!

    139 78.53%
  • No, I still need help.

    38 21.47%
Page 214 of 313 FirstFirst ... 114164204212213214215216224264 ... LastLast
Results 2,131 to 2,140 of 3125

Thread: dsgsdgs

  1. #2131
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Don't mind it, it is not something you send to nintendo, and if it does, don't mind it either, appart from launching yet another upgrade, nothing they can do cheers
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  2. #2132
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    40
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca once agin sorry for micrsoft bluethooth keybord acting up

    cap lock seem get locked auto anyways thanks rx10 one more ? region everything enabled is ok to also can add remember u said hold reset open priiloader menu try to go to home-brew browser from there say maybe it not installed ? but it is installed and i do use it even hbc working ??? anyways ....

  3. #2133
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Dude i can't understand you, ask a friend to translate your native language to english so i can help you better.

    Cheers

    BTW i never said to go to HB from priiloader
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  4. #2134
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    40
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    lol sorry ...thanks anyways this forums rule god speed

    ok this just test i have original super smash bro game for wii download it as pal to test region settings it work but color is black and white any help ??
    Last edited by Krank; 07-29-2010 at 06:08 PM. Reason: double

  5. #2135
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,214
    Thanks
    1,785
    Thanked 4,212 Times in 3,542 Posts
    Blog Entries
    5
    B&W output indicates out of region. Is this on a US Wii? If so, experiment with the settings of your loader (should be a force option in either Neo Gamma or USB Loader GX).

  6. #2136
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    40
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for tip god speed

  7. #2137
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So frustrated...
    I've read at least 40 pages in this thread, nothing has worked.
    Got a friends wii, yes, I'm not dumb enough to do the update but he did.
    Had HBC, Uloader, Config usb loader on the machine. HBC is obviously gone, but the other 2 are still on there.
    I've tried the SSB step, deleted the custom maps, backed out, went back into the builder, I get the red clock face, about 2 rotations, then it goes to the custom maps. It apparently doesn't read the boot.elf I have it at the SD root. It's the same card that has always been in the wii, so I really don't know what I'm doing wrong. I read somewhere that it can take several tries for this to work, I stopped at 30.
    I've tried, putting the boot.elf in the uloader and config usb directory, but those just freeze when I choose the channel. Any help is greatly appreciated.
    Thanks

  8. #2138
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Try the forwarder option step by step.

    You are obviously doing something wrong. Or perhaps the SD is not formatted correctly, or it is SDHC or the wii is not reading it. Or maybe you're not trying with NTSC SSBB
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  9. #2139
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    There isn't a whole lot to the forwarder option. Copy boot elf to the channels directory. Launch channel.
    Formatted the SD card in windows and with the Panasonic app, same result.
    It is an SDHC *blush*, however it has worked from day one. I have a regular SD card 8gb, I'm trying that now.

    Quote Originally Posted by Rx10 View Post
    Try the forwarder option step by step.

    You are obviously doing something wrong. Or perhaps the SD is not formatted correctly, or it is SDHC or the wii is not reading it. Or maybe you're not trying with NTSC SSBB

  10. #2140
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    The softmod will not work with SDHC cards.

    Read
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •