View Poll Results: Did This Guide Work For You?

Voters
177. You may not vote on this poll
  • Yes, It Worked great!

    139 78.53%
  • No, I still need help.

    38 21.47%
Page 152 of 313 FirstFirst ... 52102142150151152153154162202252 ... LastLast
Results 1,511 to 1,520 of 3125

Thread: dsgsdgs

  1. #1511
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright, so I was at Step 3 to downgrade to menu 4.1 and when I went to install it, I received a message saying "could not connect to internet". Now that was to be expected, because I wanted to do an offline install anyways, as I've already downloaded, and extracted the 4.1U menu Wad to my SD. The thing is, I never even received any message saying I could do so, and it just said press B to exit. It was optional, so I didn't sweat it much, after proceeding to Step 4, while I'm in the HackMii Installer menu, my controller fell and exited to the Wii's front menu (which is still 4.3U). Now at the moment I see 3 channels at the bottom of the menu: a USB Loader GX, a spinning DVD, and a Load MII channel (none of which were installed yet btw). So I just wanted to ask here 1st, before making any more moves, is it possible I could retrace back to Step 3, and/or 4 and proceed as is, or. . . . .am I gonna be totally screwed if I attempt to go back to either?

    Thanks in advance for any assistance. Btw, Guide has been working perfectly to this point (on the part of my noobness lol), big thumbs up!

  2. #1512
    New Member dn_angel000's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by The_Knightwolf View Post
    Alright, so I was at Step 3 to downgrade to menu 4.1 and when I went to install it, I received a message saying "could not connect to internet". Now that was to be expected, because I wanted to do an offline install anyways, as I've already downloaded, and extracted the 4.1U menu Wad to my SD. The thing is, I never even received any message saying I could do so, and it just said press B to exit. It was optional, so I didn't sweat it much, after proceeding to Step 4, while I'm in the HackMii Installer menu, my controller fell and exited to the Wii's front menu (which is still 4.3U). Now at the moment I see 3 channels at the bottom of the menu: a USB Loader GX, a spinning DVD, and a Load MII channel (none of which were installed yet btw). So I just wanted to ask here 1st, before making any more moves, is it possible I could retrace back to Step 3, and/or 4 and proceed as is, or. . . . .am I gonna be totally screwed if I attempt to go back to either?

    Thanks in advance for any assistance. Btw, Guide has been working perfectly to this point (on the part of my noobness lol), big thumbs up!
    Well 1st of all the reason y u have USB Loader GX LoadMii and The spinning DVD channels installed is cause u installed all the WADs as a batch install!! lol U can remove 'em if u want though!! lol

  3. #1513
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I guess, but the thing is I'm scared as all hell to even touch this thing right now, it's been sitting at the front menu for a couple hours now lol. Also, I wouldn't know how to remove the Wads other than going back into the MMM, and even than, wouldn't really be too sure where to go from there in terms of removing anything

  4. #1514
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by The_Knightwolf View Post
    I guess, but the thing is I'm scared as all hell to even touch this thing right now, it's been sitting at the front menu for a couple hours now lol. Also, I wouldn't know how to remove the Wads other than going back into the MMM, and even than, wouldn't really be too sure where to go from there in terms of removing anything
    You should be able to install from sd:\ the 4.1 system menu. MMM should ask you where you wish to install from. Put the wad in sd:\ . You should not remove any wads. You should be able to play your backups now using the usbloader of neogamma, the loadmii will load most apps for you, but I don't think it will load the MMM very well, you'll have to run step 1 again until you get the HBC installed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #1515
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Cool, Thanks man. I'm gonna continue on with getting the 4.1 Menu and HBC

  7. #1516
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Just finished down grading from 4.3 to 4.1 using your guide, all worked a treat. My problem now is all my download loaded games that use to work now gets to start menu or just after and then crashes? Any ideas? Not sure if it has to do with when i connect the numchuck? Games like NSMB and Mario and Sonic at the winter games. Do i need to download other apps or wads? Which ones do you reckonmend? Or do i need another loader, I remember i use to have 2 or 3 gamma loaders before. I also have darkcorp downloaded which i have tried. The last thing is when I use the "clean SD" file, I cant access priiloader using the power button? Withe the clean SD file are my apps and wads from darkcorp and priiloader gone? Nearly there, once again thanks for any help!

  8. #1517
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright so right now I'm in the MMM, and again, when I go to "Manage System Menu" the only option I'm getting is to "Select a System menu and install it via online connection". Now since I already have this menu extracted into the card (but just can't seem to find a way to get it to load from there), is it alright to just go ahead and install the 4.1U Menu through LAN to USB connection? or maybe I should just skip this step altogether and just go for the HBC? (I don't have a wireless network)

  9. #1518
    New Member Rx10's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Quote Originally Posted by daveyboy1977 View Post
    Just finished down grading from 4.3 to 4.1 using your guide, all worked a treat. My problem now is all my download loaded games that use to work now gets to start menu or just after and then crashes? Any ideas? Not sure if it has to do with when i connect the numchuck? Games like NSMB and Mario and Sonic at the winter games. Do i need to download other apps or wads? Which ones do you reckonmend? Or do i need another loader, I remember i use to have 2 or 3 gamma loaders before. I also have darkcorp downloaded which i have tried. The last thing is when I use the "clean SD" file, I cant access priiloader using the power button? Withe the clean SD file are my apps and wads from darkcorp and priiloader gone? Nearly there, once again thanks for any help!
    first of all, this forums does not support piracy. So admins and staff might not help you. Maybe it is your HD that is having troubles. Darkcorp = fail.

    And if you had gamma loaders it means that your wii was previously softmoded and then this guide wasn't made for your case

    Quote Originally Posted by vorpalwindex View Post
    I'm not sure if you saw my question, because it was at the bottom of the page, but I'm in step 3 1/2 where I downgrade to 4.1, and here's the error:

    Installing Ticket
    Installing Title
    ERROR ES_AddTitleStart (-1035)
    Error installing System Menu - Please double-check before restarting Wii!

    Installation aborted due to errors.

    Thanks in advance
    you typed '' after softmod is complete'' so...
    Last edited by Krank; 07-19-2010 at 12:24 AM. Reason: double
    Downgrade from 4.3 to 4.1

    Check this cool game http://supermariobroscrossover.com/

    If i get to help you, click the thanks button. It motivates to keep helping

  10. #1519
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hackmii installer

    i had the soft install in update and im trying to to install the 4.3 fix but when running the hackmii it wont let me its says "There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.
    Please note that we will not use a fakesigned IOS due to
    security reasons." please someone help

  11. #1520
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,307
    Thanks
    1,802
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by m500sesp View Post
    The link to Virgin-4.3(r7).zip is no longer working.
    Thanks
    It'd really be nice if you knew what you're talking about, unfortunately you don't --- the link is still perfectly valid, I just tested it.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •