Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 203

Thread: 3.1-3.4 Twilight/Downgrade/Starfall/GammaTutorial

  1. #121
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    perfect mr thanks

  2. #122
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    There always has to be one idiot that defies "idiot proof"!

    Hello. And yes I am that idiot. I tried in so many ways to read up and handle it myself with less than stellar results... I'll start by saying I have no idea how badly or if I've screwed myself over somehow. All I know is your tutorial seems so simple and gets such good results for so many. Now to my issue...

    I'm running version 4.0U. Wii serial is LU50734073. And finally I had installed homebrew using the bannerbomb method and somehow in my "inifinite" wisdom....I managed to get myself to IOS61 v19.26 according to what the homebrew channel displays.

    I have been able to get wiigator's 0.3 backup launcher loaded but receive something like "error 324 - no cIOS" when attempting to load a game. I tried numerous ways to fix that, including getting various media. (Maxell, Playo, Ativa - all DvD-Rs) By the way I've also received all manner of cIOS installer and wad manager errors along the way.

    Finally I decided to start all over and found your amazing post. Unfortunately I get error "ret = -1035" when using the first WAD manager in your pack to install IOS16-64-v257-prod.wad. And if I try the next step I get a black frozen screen. My thinking is that seems to indicate I can't have any mere media issue, but I of course could be wrong. So am I totally screwed? Are you able to help with this? I officially throw in the towel on my do-it-yourself attempts, and you seem both very intelligent and very helpful. Thank you TREMENDOUSLY in advance!

    **I fixed it myself! I didn't have a cIOS installed because I couldn't get the downgrader to work It gave me the "pirate" message even though I've never pirated a thing! But I finally discovered I had to use shared2clean and start over. That got me all fixed up! Thanks anyways!!
    Last edited by uknowbigdee; 05-26-2009 at 08:29 AM. Reason: I solved my problem

  3. #123
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by vinnieminnie View Post
    Why does my red steel disc not go further once it gets to "Licensed by Nintendo". I start my wii with red steel in it, use your backup loader, it runs the disc and than it only says: "Licensed by Nintendo" in black and white. It doesn't do anything after that and my wiimotes don't sync either.
    I still have the same problem, Noone who can help me?

    And I'm also wondering why I should say no to the wii shop channel option in [STEP3]. Is it because it is not neccesary for using downgrading/starfall and gamma loader? Or is it because It will get other functions of homebrew to stop working?

  4. #124
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the gamma channel is successfully installed (i got no error while installing it)but when i started the gamma channel without any dvd in the console the screen goes black......is it normal????(i thought there will be a menu)
    and also plz give me the link how to burn the backups so as to work with this gamma channel.........
    thanks in advance...

  5. #125
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    26
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I installed that shop patch thing. (Said yes to the first 2 options, and no to the last).

    And as soon as it completed installing, the installer just didn't respond to my controler (It said like, ''Press any button to go to the Wii menu''). I restarted my wii and now, everytime I go to HBC, and press ''Begin'' it wont start HBC o.o (I get a black screen). I installed starlight so. I'm actually not sure if this is a brick or just an corruption. ( have Version 3.2E and I followed the whole guide correctly, so I don't know why I got this problem) And also everytime I click begin on HBC channel, my Wii controler keeps disconecting. Though me other channels work just fine and I can still play my official games. So I guess it's file corruption of HBC and not a brick. (Before the shop thing, everything worked perfectly, the downgrader, starlight, Wadmanager) So could anyone help me fix this problem? (I made a backup of my Wii maybe I can do something with that?)

    Thanks a bunch in advance :3.


    (I have to mention that I had to seperatly put the files in the folder that you gave us, into my ''apps'' map etc. Though I left the00000001 folder out of the whole deal, since I though that it doesn't have anything to do with wad files, I already had HBC and I thought the 00000001 was for Twilight Hack, I used softmod to get HBC. I dunno if I have this problem because I left out the 00000001 folder.)
    Last edited by Liyern; 05-22-2009 at 03:22 AM.

  6. #126
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by bhaveshcool007 View Post
    the gamma channel is successfully installed (i got no error while installing it)but when i started the gamma channel without any dvd in the console the screen goes black......is it normal????(i thought there will be a menu)
    and also plz give me the link how to burn the backups so as to work with this gamma channel.........
    thanks in advance...
    as long as you use iso files you should be fine. i just download unrar and burn using img burner, i find thats the best software to use. im not sure if i can give site names for dowloading so i suggest you look about. and i dont get no menu for gamma i think its normal i done a few now and all the same. so what your looking for really is a wii torrent or wii iso site.
    Last edited by sheepshag; 05-23-2009 at 05:10 AM.

  7. 1 User Says Thank You sheepshag For This Useful Post


  8. #127
    Banned Banned Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,826
    Thanks
    57
    Thanked 221 Times in 193 Posts
    @bhaveshcool007

    there are some gamma channels that do that. hold down 1 when opening Gamma channel, and after holding for a while a menu will pop up.

  9. 1 User Says Thank You Banned Guy For This Useful Post


  10. #128
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @ ThetaSigma
    hey ur hlp really worked!!!!!!!!!
    great work..........thanx a million.....i was like afraid that everything installed ok but when i go to the gamma channel, dont see anything.........downloading them now but hv never downloaded backups....had to successfully finish installing gamma channel and then wanted to download backups.....
    Last edited by bhaveshcool007; 05-23-2009 at 07:39 PM.

  11. #129
    Banned Banned Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,826
    Thanks
    57
    Thanked 221 Times in 193 Posts
    some channels are made like that. i have one. its quite convenient.

  12. #130
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    EmperorOfCanada, you're my hero.

Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •