Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 86

Thread: just about everything and then some

  1. #21
    Member bumper44's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    America the Beautiful
    Posts
    349
    Thanks
    42
    Thanked 28 Times in 10 Posts
    Great work!
    What doesn't kill you only makes you stronger.
    Screw the Whales! Save the Shrubs!

  2. #22
    New Member sahduk's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    215
    Thanks
    24
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Thanks admiral

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm a noob so this is a very helpful thread after trying to translate Spanish to English on wiisos.com.
    Thanks.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Just wanted to say thanks. I've downgraded to 3.2E, and am running Animal Crossing after installing various IOS's and the cIOS 37. Didn't think I'd be able to do it, but with your instructions and a few searches on here I did it! Cheers! Have a great Christmas & all the best for the New Year from the UK.

  5. #25
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    xD im jewish, but thanks

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    ahhhhh! Had to get something wrong didn't I?! Just wasn't Wii-related. Anyway, have a great New Year.

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    ..............at least I THOUGHT I'd done everything right. I'm getting an error when I try to install a WAD now (ret = -1029). According to some other sites this error "appears for some users, who downgraded from 3.3.1 to 3.2 and have cIOS 37 installed. Exact reason might be a problem with choosing a passable cIOS…Just uninstall cIOS 37 with cIOS Uninstaller. Installing the WAD
    should work afterwards
    ".
    I installed cIOS 37 so I could play Animal Crossing. Is there any other solution?

  8. #28
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    as the guide says
    IOS 38 =P

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I did IOS 38 before, even though I've just done it again now to make sure. I also installed IOS 53 & 55.

  10. #30
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    if u have Cios 37, and IOS 38

    unless for some reason 51 is needed, it should work xD

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •