Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 223

Thread: [Guide] uLoader

  1. #61
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    ios cant have affect on it

    hmmm...try the channel see if it freezes

  2. #62
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    ios cant have affect on it

    hmmm...try the channel see if it freezes
    you mean install a uloader channel with any version? Where are the latest?
    I have always used a forwarder and sd..

  3. #63
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9

  4. #64
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i can`t get the fat partition to show up in the uloader menu. does it have to be only two partitions? (just a tought).
    because i have 1 wbfs, 1 fat32 (32kb cluster size and active), and a ntfs.

  5. #65
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tried the channel Cile.. and no luck same response.. also I noticed if the games load and I hit "home" and chose return to wii then reload uloader the disc drive will automatically start flashing and it wont load the hdd.


    ps Have the luxury to try another wbfs setup drive and it worked without any issues.. so i have deduced that its the drive.. :\
    Last edited by svtlight; 08-20-2010 at 04:42 PM.

  6. #66
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    freezing

    I had freezing issues with uLoader also. What fixed it for me was using the ehcmodule - Timeout alternative patch in the uLoader settings.

  7. #67
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    try using different usb/sd see if it wil load a game....
    I changed my usb drive and everything works perfectly now. Thank you.

  8. #68
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,861
    Thanks
    1,044
    Thanked 743 Times in 567 Posts
    do you use the nand you get from bootmii and then make a folder on the root of my usb drive called nand and put my nand there, then make a folder in that folder called install and put the wads there?????

    fixed it now lol
    Last edited by robgee789; 09-19-2010 at 07:35 AM.

    ^^^^^^^^pimpness from the mighty bmarlo ^^^^^^^^

  9. #69
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Just make a folders nand/install put the wads in the install folder load up uloader and it should start installing the wads go 5 at a time

    (no need to add the FS(bootmii) dump uLoader creates its own)

  10. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  11. #70
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,861
    Thanks
    1,044
    Thanked 743 Times in 567 Posts
    its all working now woo hoo street fighter 2 turbo i tried to do triforce but my usb drive wouldnt work propely but this works soooooo good
    cheers mate your a star

    ^^^^^^^^pimpness from the mighty bmarlo ^^^^^^^^

Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •