Page 9 of 40 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 395

Thread: Installing Configurable USB Loader [GUIDE]

  1. #81
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have everything installed successfully but I'm having a minor issue that is I cannot seem to find the cause. Almost half the time the loader freezes on initial startup. I have an approved HDD that is supported by the Wii, the newest version of the software, and I reviewed to make sure that the image files for the covers are not corrupt. When it loads the other half of the time, all my games boot and everything is proper. I don't really mind resetting the Wii a couple times before playing but I would like to spare my power supply. If anyone can give me a hand or has any similar problems I would appreciate any assistance. Thanks

  2. #82
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    The only thing I can think of that would cause that is corrupt game covers or a corrupt config file. I have not expericed this myself (using Cfg). The first thing I would try is to remove everything CFG related from the SD and start again. Extracting the pack and replacing the boot.dol with a revision that you haven't tried. (save your current config.txt on your PC if you want to keep your settings in case that turns out not to be the issue).
    Damn I suck!!!!

  3. #83
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright I deleted the entire cover folder and everything is fine now it boots up consistently? Is there a way to install and download covers without somehow installing a corrupt one? Why are corrupted images uploaded to begin with?

  4. #84
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Get them yourself from WiiTB or just try again. You can usually find the corrupt one....it will be smaller then the others.

    They aren't corrupt when they are uploaded. They can become like that when downloaded.
    Damn I suck!!!!

  5. #85
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you everything seems to be working fine, seemed to be a corrupt config file

  6. #86
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    26
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Initially I had cfg60b.dol when I installed first. Then I replaced by the newest one cfg60.dol but when I load CFG Loader, on the first page it still says version 60b. Did I miss something or do I need to update any file? Thanks in advance. I moved from USB Loader GX ot CFG Loader and I love it.

  7. #87
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    That is just because you probably only replaced the .dol. The meta.xml carries the version name, you should be able to get the updated version in the Full Pack for CFG 60 at the top. I never notice this because I load from a forwarder. So just replace SD/apps/USBLoader/meta.xml.
    Last edited by Krank; 09-29-2010 at 11:16 AM.
    Damn I suck!!!!

  8. #88
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    26
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    That is just because you probably only replaced the .dol. The meta.xml carries the version name, you should be able to get the updated version in the Full Pack for CFG 60 at the top. I never notice this because I load from a forwarder. So just replace SD/apps/USBLoader/meta.xml.
    So quick reply. Thanks again.

  9. #89
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    11
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just want to say a big thank you to krank for a really easy to use guide. Doing my first backup now no more scratched originals for my kiddies or buying the same games over & over again!!

  10. #90
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    36
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i install usbloadercfg_forwarder-ucfx.wad i get error (ret = -1029)
    anyone know how to fix this. i am using usb loader 58

Page 9 of 40 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •