Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 395

Thread: Installing Configurable USB Loader [GUIDE]

  1. #111
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    im pretty sure they're were they have to be:
    "G:\usb-loader\themes\Luigi"
    something like that right?

  2. #112
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Yeah...that's what I said?

    How are you selecting the theme and are you pressing 2 to save it after you select it?
    Damn I suck!!!!

  3. #113
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    im just copying the files to the HDD... after that idk were im supposed to see the themes.
    i tryed checking were the other themes were, in wich i see 8 of them, but i cant find the ones im copying

  4. #114
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Well check the folder structure like I said. I don't know if you mean you can't see them in the loader? or on your PC? If you mean the loader...press 1 to get to settings then press 1 again to get to global settings...one of the options at the top you can select the themes. Choose one and press 2 to save.
    Last edited by Krank; 10-27-2010 at 04:35 PM. Reason: typo
    Damn I suck!!!!

  5. #115
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    sorry if you dont understand me, english isnt my first language ^^
    what i mean is, that when i press 1 and then 1 again for the global option on the wii (usb loader) i dont see the themes i copied there, only the ones that come by default
    i already checked and double checked for structures and all that but i cant get them to show up under the options to change the themes

  6. #116
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Hmm, send me or link me to one of the themes you're using. If you have the structure right I can't think of what else would cause them to not appear. Maybe try a different version of Cfg but I doubt that will help. Make sure you don't have a usb-loader folder on both your USB and SD.
    Damn I suck!!!!

  7. #117
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Make sure you don't have a usb-loader folder on both your USB and SD.
    haha nailed it...
    i copied the themes over to the SD instead and they load, the odd thing is that i also copied the covers over to the SD too, but they dont appear, whereas the themes do
    the reason why i have it on the SD is coz i couldnt load the CFG USB loader from the HDD. I got the backups on my HDD though, so which files should i erase, or shouldnt i erase?
    im guessin i just have to keep the wbfs files in the HDD, and the rest on the SD?

  8. #118
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    cfg v61b (beta)
    cfg61b.dol
    cfg61b-222.dol
    cfg v61b (beta)
    * Slightly faster startup time (by about 1-2 seconds)
    (optimized loading of config and wiitdb)
    * Selectable intro:
    intro=0 : black - only allowed when direct game launching
    intro=1 : black bg with program name (small)
    intro=2 : color image [default]
    intro=3 : grey image
    This option only works if set in meta.xml <arguments>

    * Improved NTFS related error messages:
    - when starting games from NTFS compressed or encrypted files
    - when trying to install game or covers on ntfs with write disabled

    finally a way to change the intro image....

    Example

    Last edited by Cile; 10-30-2010 at 04:04 AM.

  9. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  10. #119
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Guide Updated
    • Added Revisions beyond v60
    • Added troubleshooting section (thanks stomp)
    • Added Cfg Guitar Theme -By Robgee789
    • Change-log Updated
    • Added alternate Forwarder Channel
    • Cleaned up & Organized the guide
    • Updated Credits



    Latest Revisions (change-log)

    cfg v61a2 (alpha)

    cfg v61a3 (alpha)

    cfg v61b (beta)





    Note: Do NOT use Cfg v 61a - It is unstable due to a bug in the latest devkit & libogc.


    Quote Originally Posted by oggzee
    Just a note, I have removed the 61a from the online update list, since it turned to not be stable enough.
    (The files are still on the server if someone wants them)
    All of this seems to be caused by the latest devkit & libogc.
    I will post a new alpha when it's ready.
    Till then, forget about 61a.
    Damn I suck!!!!

  11. #120
    New Member marshalllol's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    59
    Thanks
    48
    Thanked 1 Time in 1 Post
    installd cfg fwchannel,but when i press start it resets and goes back to wii menu,please help im new to this

Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •