Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 81 to 90 of 97

Thread: Restore Your cIOS on 4.3 Wii!

  1. #81
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    First of all, don't buy the game, just rent it from blockbuster/netflix/Hollywood movies ect. Second, the game you need is obviously Lego Indiana Jones 1 (one) If if was 2, they would have said....wait for it....2. And if your rental place doesn't have Lego Indiana Jones, I'm sure they have Super Smash Bros. Wii edition of course.

  2. #82
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wii downgrade problem

    Ok.

    I have the SSBB Original disk. I have the SD with the files needed.

    When I open the Stage Creator the LoadMii does not run. Or it does
    and I'm just not recognizing it. The screen stays on the stage creator
    and the SD is X'd out so i can not save to it

    Is there a way around this or to force the LoadMii to run?
    Am I missing something?

    -J

  3. #83
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    J-fry,
    I had to delete all the original stages that came with SSBB for bootmii to open. I ran into a problem when I tried to open Dopmii.dol my Wii lockedup and stopped responding anyone got any suggestions.



    Dave

  4. #84
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    If you read this thread, you would know that that is what happens to everyone.

    The thread you refer to no longer exists so any other help mauifrog would be great.

  5. #85
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by davidc2211 View Post
    The thread you refer to no longer exists so any other help mauifrog would be great.
    1. He was addressing someone else; 2. What makes you think he was speaking of another thread?

  6. #86
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In a previous post in this thread frog had posted a link directing you to a fix. Yes I know his comments were towards another person but bringing the lack of a working link in prior post covering the problem I believe would be handy.

  7. #87
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Show me the post relating to the link and I'll see what can be done.

  8. #88
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by davidc2211 View Post
    In a previous post in this thread frog had posted a link directing you to a fix. Yes I know his comments were towards another person but bringing the lack of a working link in prior post covering the problem I believe would be handy.
    I had posted a link to my 4.3 softmod guide, you can follow the one below if you like. Last time I checked this guide used dop-mii v12, which does not work with a stubbed ios70, so the method did not work. Perhaps it has been updated to v13, I am not sure.

    Also I would like to warn anyone reading this, if you follow the optional 4.1 update linked in this guide and take your wii from 4.3 to 4.1, you will brick your wii if you ever update to 4.2 via disk.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #89
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When i get into DOP-MII and try to load the IOS250 it tells me I need to choose an IOS that accepts fake signing. Any clues on a fix? thnx

  10. #90
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    If I was to guess, I would have to say that you have a stubbed version of cIOS250. If that is the case you might have to follow the 4.3 Softmod Guide.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •