Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 345

Thread: Running VC/Wiiware With SNEEK

  1. #51
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    That guide emuhack wrote actually uses Triiforce for the ISO forwarders so it is quite different then SNEEK. Just pointing that out.
    Damn I suck!!!!

  2. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  3. #52
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Yeah, never said otherwise --- but a valid option nonetheless unless I'm missing something? IDK what the previous poster's issue (in terms of cause) is, so was saying there are alternatives.

  4. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  5. #53
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    No, I know I was just pointing out that if you were to use his guide it wouldn't be using SNEEK to play your games it would be using Triiforce. It is definitely a valid alternative to using SNEEK though.
    Damn I suck!!!!

  6. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  7. #54
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Personally, I'd think it's not SNEEK causing this poster's problems for what it's worth (mayhap more a configuration/IOS thing).

  8. #55
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    A few people have posted all they get is black screen when they launch SNEEK i tried researching it but no answers....it hasnt happend to me so i can experiment with it .......


    CETHY@ try this http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post367667

  9. #56
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    A few people have posted all they get is black screen when they launch SNEEK i tried researching it but no answers....it hasnt happend to me so i can experiment with it .......


    CETHY@ try this http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post367667
    I never did get past the No Signal issue on my personal wii. I tried everything in the book including checking all IOS's and updating what was out of date. I just recently tried it on a different wii using this guide and it worked first time. I'm wondering if it's a hardware issue.

  10. #57
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    can you launch bootmii.....without problems

  11. #58
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    IOS 60 patched is most def needed as well.
    Does IOS60 on the Wii need to be patched, or just the IOS on the SD-NAND? Because I ran SysCheck and everything on the Wii-IOS60 said "Disabled". Not sure if those patches are even the ones you are referring to, though..

    Quote Originally Posted by Cile View Post
    I tried that, and it gave me a blackscreen aswell.. Though my tv didn't say "No signal", so I guess it's worth another shot, just in case I did something wrong the first time!

    Quote Originally Posted by Cile View Post
    can you launch bootmii.....without problems
    Maybe this question wasn't meant for me, but anyway; Yes, Bootmii launches just fine. I used it to make the NAND-dump.

  12. #59
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    IOS 60 patched is most def needed as well.
    I just caught this but I assuming that since I'm on 4.2 that I need IOS 70 patched instead?

  13. #60
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    I just caught this but I assuming that since I'm on 4.2 that I need IOS 70 patched instead?
    If you have Priiloader you should have IOS70 patched.
    Damn I suck!!!!

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •