Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 345

Thread: Running VC/Wiiware With SNEEK

  1. #151
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    did you create the new nand through showmiiwads did it load....
    Yeah, i did.
    My problem seems to be that BootMii boots the real nand instead of the emulated nand each time, and thatīs why it doesnt work

    Any suggestions to why that might be?

  2. #152
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by SnAQ View Post
    Yeah, i did.
    My problem seems to be that BootMii boots the real nand instead of the emulated nand each time, and thatīs why it doesnt work

    Any suggestions to why that might be?

    hmm..swap your boot2.bin with this one boot2.rar

    (could be the r106 its not working for me)....

  3. #153
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    thank you cile. finished making it thnx to you.

    do you know of a good program that will allow me to format my 80gig partion to FAT32? i tried partition magic 8 but keeps giving me errors...

    EDIT: found one, its called fat32format http://www.ridgecrop.demon.co.uk/guiformat.exe simple and gets the job done
    Last edited by x1kris1x; 07-17-2010 at 06:08 AM.

  4. #154
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by x1kris1x View Post
    thank you cile. finished making it thnx to you.

    do you know of a good program that will allow me to format my 80gig partion to FAT32? i tried partition magic 8 but keeps giving me errors...

    http://www.wiihacks.com/pc-free-open...n-manager.html

  5. #155
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    hmm..swap your boot2.bin with this one boot2.rar

    (could be the r106 its not working for me)....
    That didnt work either.
    Im gonna download a new NAND with NUS Downloader now and try that.

  6. #156
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    cile, do you have his last installer releasE? the new one isnt working for me.

  7. #157
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by x1kris1x View Post
    cile, do you have his last installer releasE? the new one isnt working for me.
    its still linked in the guide...didnt take it off.....

  8. #158
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    its still linked in the guide...didnt take it off.....
    how long does it ussaly take first time with a Virgin NAND backup??
    Last edited by x1kris1x; 07-17-2010 at 07:16 AM.

  9. #159
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When Uneek is up & running, do i see the channels installed on my real nand or do i only see the channels installed on the nand thatīs about to be emulated?

  10. #160
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by x1kris1x View Post
    how long does it ussaly take first time with a Virgin NAND backup??
    10-15 min or so...it should load up to the set up screen like when you first set up your wii...if it doesnt power down check that it created new folders....shared2 meta...and that bootmii.ini is delay=0

Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •