Page 4 of 30 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 298

Thread: Completely Virginize Any 4.2 SoftModded Wii

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In step B2, do I need to install all the other WADs BEFORE the system menu WAD, or does it make no difference?

  2. #32
    New Member omgmaserati's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    United States
    Posts
    260
    Thanks
    32
    Thanked 146 Times in 47 Posts
    Quote Originally Posted by mi986 View Post
    In step B2, do I need to install all the other WADs BEFORE the system menu WAD, or does it make no difference?
    It makes no difference... Just make sure to install all the wads at one time. In other words dont install half of them then restart your wii and install the rest.


    If I helped you at all or contributed in any way please hit the lil' thanks button!!!

    Full Hacking Guide 4.2 System Menus Virginize Any 4.2 Softmodded Wii

  3. 2 Users Say Thank You to omgmaserati For This Useful Post


  4. #33
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I installed all ios first and finally the System menu... Worked like a charm..
    THANKS SOOOOO MUCH FOR THIS TUTORIAL
    I was having problems and this fixed it for me
    THANKS THANKS THANKS THANKS!!!!!

  5. #34
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [QUOTE=ryudo333;317045
    I just installed all the WADs through IOS36 because it froze on 249 and 60. Then when I restarted and started up NAND clean, it wouldn't boot up. Just got a black screen and nothing else. To make sure I could actually start other stuff up, I can boot everything but NAND clean. Any suggestions?[/QUOTE]

    same problem here, installs all the wads and system menu, goining into nand clean just brings a black screen and turns the wiimote off

  6. #35
    New Member omgmaserati's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    United States
    Posts
    260
    Thanks
    32
    Thanked 146 Times in 47 Posts
    Quote Originally Posted by Amaru007 View Post
    same problem here, installs all the wads and system menu, goining into nand clean just brings a black screen and turns the wiimote off
    Ok.... If you didn't install priloader, cIOSCORP or anything else intrusive like that then runnind NAND clean is uneccessary... In most cases it doesn't really remove anything anyway because most people just softmod a few ios's... if you did install priloader or cIOSCORP let me know and I will do some expierimenting to try and fix this problem


    If I helped you at all or contributed in any way please hit the lil' thanks button!!!

    Full Hacking Guide 4.2 System Menus Virginize Any 4.2 Softmodded Wii

  7. 1 User Says Thank You omgmaserati For This Useful Post


  8. #36
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    got around it, flashed the nand with a backup done after recovering from a brick, then proceeded to follow the guide again.
    worked this time. thanks

  9. #37
    New Member omgmaserati's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    United States
    Posts
    260
    Thanks
    32
    Thanked 146 Times in 47 Posts
    Quote Originally Posted by Amaru007 View Post
    got around it, flashed the nand with a backup done after recovering from a brick, then proceeded to follow the guide again.
    worked this time. thanks
    Just for expierementation purposes do you remember installing anything significant on your wii after the NAND backup that I could test to see caused this problem?


    If I helped you at all or contributed in any way please hit the lil' thanks button!!!

    Full Hacking Guide 4.2 System Menus Virginize Any 4.2 Softmodded Wii

  10. #38
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    bah, hit the wrong button and lost the post ;P

    right. recovered from bricked wii, made a nand backup. (the recovery downgraded to 4.1 from teh bricked 4.2)
    updated to fw4.2e, decided i'd rather virginise it and satrt all over again.
    ran the guide, had to use ios36, ios249 would freeze. installed all the ios and system menu 4.2.
    nand clean would black sceen me, and disconnet wiimotes.

    flashed nand using the backup from recovery. didnt update this time.
    ran the guide again, loaded in ios249.
    installed all the ios's and the system menu 4.2 (really should have used 4.1 as the guide says huh?)
    nand clean worked this time, went and deleted every ios over 200, worked flawlessly.
    uninstalled bootmii, dvdx and homebrew chan.
    formated the wii.

    updated to 4.2, ran the softmod again. everything installed perfect this time.

    and if i havent saud this before, thanks for the great guide!

  11. 1 User Says Thank You Amaru007 For This Useful Post


  12. #39
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    error - 1017

    Hi all, followed the guide to the letter but cannot get past uninstalling all the ios over 200. As soon as i open up anytitledeleter i'm getting errors:

    informing wii that i am god...error! ES_identify (ret= -1017)

    i've tried loading with a load of different ios but always the same error

    Any help would be much appreciated!

    thanks,

    flex.

  13. #40
    New Member MWisBest's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    104
    Thanks
    25
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Blog Entries
    1
    I had to use AnyTitleDeleter Mod v6b as v6 was looking for the Trucha patch and all that in IOS 36, which I'm guessing I installed a clean IOS 36 when I used "Pack 2" because I had cIOSCORP v3.6 installed 222 (one of Hermes' IOSes), which I never installed. I thought I heard that v6b looks in IOS 249 for all those patches and stuff... so it fixed that problem.

    EDIT: Fixed with proper info after doing a little more research.
    Last edited by MWisBest; 04-06-2010 at 04:28 PM.

Page 4 of 30 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •