Page 46 of 50 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast
Results 451 to 460 of 492

Thread: Add Priiloader to 4.1U or 4.1E or 4.2U or 4.2E, 0.5 (r99)

  1. #451
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Yes, something to try. Notice it says Backup & Format. So you can copy everything back over to the card when finished. Not sure what you mean by the SD card icon working again though. Do you mean this happens when you try to follow the guide I linked?
    Ok will try that tonight - what I mean by the SD Card Icon working was to correct the freeze issue I'm now getting when I click on the icon although going via data management doesn't let me load boot.dol either. Anyway will try and let you know. Thx.

    Krank, some progress following the blackscreen HBC guide I can now access HB and other channels succesfully. HBC is upside down though which I've read does happen when installing versions of IOS36. Also the SD Card icon still freezes but I think I can live with that for now. So almost back to being able to try installing priiloader again.
    Last edited by Krank; 09-27-2010 at 02:08 PM. Reason: merge

  2. #452
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Ok, HBC upside down. Install IOS58 and update to the new HBC. Or if you don't want the new HBC then install IOS61 and reinstall your current HBC version.

    SD Icon - Delete the "aktn" folder from your SD card (found in the private folder).
    Damn I suck!!!!

  3. #453
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Ok, HBC upside down. Install IOS58 and update to the new HBC. Or if you don't want the new HBC then install IOS61 and reinstall your current HBC version.

    SD Icon - Delete the "aktn" folder from your SD card (found in the private folder).
    Ok - IOS58 installed so got the new HBC up the right way and deleted the "aktn" folder so that's working ok now. However when I went back to the priiloader instructions I could not see priiloader within HBC - just the wad manager. I copied the priiloader folder to my SD apps folder as described, am I missing something?
    One other minor point was that since installing IOS58 when I go into my SD card it no longer prompts me if I want to load boot.dol - is this right? I had to open wad manager through HBC.

  4. #454
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    You removed the aktn frolder (which is bannerbomb) which is what asks you to load the boot.elf/dol. Yes that is normal. You only needed to load it like that cause your apps weren't working. But now they are so it doesnt matter. I think you probablly just have the installer in the wrong directory. Should be SD:/apps/priiloader/boot.dol.
    Damn I suck!!!!

  5. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  6. #455
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    You removed the aktn frolder (which is bannerbomb) which is what asks you to load the boot.elf/dol. Yes that is normal. You only needed to load it like that cause your apps weren't working. But now they are so it doesnt matter. I think you probablly just have the installer in the wrong directory. Should be SD:/apps/priiloader/boot.dol.
    Krank - all done and working with priiloader installed, thanks for all your help getting me over the problems I incurred. One last question with installing HBC 1.0.8 I don't have HB Browser anymore - I assume I have to download and install that seperately?

  7. #456
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Well done to you and krank, I do like a success story.

  8. #457
    New Member giovanny_'s Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    19
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was looking for this like crazy.

    I don't trust random blogs tutorials... I felt safe following this guide, wich was made by a wiihacks veteran.

    Thanks for the guide!

    But i've got a problem...
    After sucessfully installing priiloader, when I set to launch HBC, it gives this "error autobooting HBC" message. HBC IS installed, and everything... Must be some stupid kind of filename error.
    Someone help?
    Last edited by giovanny_; 10-09-2010 at 03:05 PM.


  9. #458
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by namyarb3 View Post
    So I've read contradicting answers to my question. I have a 4.2u softmodded wii (see sig for specs). I have the 'IOS70-64-v6687' installed already.
    I have never had pre- or priiLoader installed.
    I installed ios70-64-v6687 with DOP-Mii program.
    Do I still need to re-install my system menu WAD from the link at the beginning?
    Do I still need to re-install the IOS70 WAD from the link at the beginning?
    I prefer to steer clear of WAD-Manager if I can, so I hope I have what i need.
    Thanks in advance for responses!!


    EDIT-------After Googling this topic for a while, and researching these questions on hack-sites, they were answered. I did not have to re-install my system menu. I did not have to re-install the IOS70 WAD file. I am good to go. Thanks for the info, Wiijohn, and the links to put me in the right direction!!!! I am Prii-Loaded. BWAH!!
    Dude - I have almost the exact same problem as you did - I get the same ES verify 4294966279 error. You worked out what was wrong but never told the rest of us - any chance you're still around and can help me out?

    Thanks.

  10. #459
    New Member NYCES's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Diesel City
    Posts
    92
    Thanks
    16
    Thanked 41 Times in 15 Posts
    Lo again,

    For some reason it was pre-loader disabling my cd channel to the point Id have to do a nand restore each time. After trying 7 different pre/ prii loaders, it seems to be working now. I'm still baffled but least itso k now

  11. #460
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Greetings,

    I'm having some trouble with my priiloader install. I'm running a soft modded 4.2U american wii. I followed the wehackwii guide for the softmod process.

    What I'm not sure is if I should install the IOS70 patched wad, if I already have it or if I don't need it at all (my IOS 36 is patched already).

    Doing a syscheck of my wii made with DOP-Mii v12, I get:

    IOS VERSION FakeSign ES_Identify NAND Flash

    250 (v65535) Enabled Enabled Enabled Disabled
    249 (v17) Enabled Enabled Enabled Disabled
    222 (v4) Enabled Enabled Enabled Disabled
    70 (v6687) Enabled Disabled Disabled Disabled
    36 (v3351) Enabled Enabled Enabled Disabled

    All others are all on disabled

    I have the homebrew channel installed as well (version 1.0.8 and it's written IOS61 v21.29 at the bottom).

    Softmodding it was a breeze but I'm confused as to what I should do to get priiloader in it...

    Thanks for the attention!

Page 46 of 50 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •