Page 14 of 44 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 131 to 140 of 433

Thread: NAND programming- Low Level Brick recovery without bootmii

  1. #131
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    BCM2042 sounds like a good place to start then. When I get time to look, if i have anything interesting to report ill make sure to post it here.

    and yes, i agree we should have a new thread on wiimotes. seems to be pretty common fault judging by the amount on ebay.
    Last edited by Bad_Ad84; 03-15-2010 at 08:05 AM.

  2. #132
    Banned
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i succesfully flashed a nand back to a bricked wii,
    but when i try to run the hackmii installer i get this message

    boot 1 and/or boot2 could not be read (-169600012)
    can NOT be installed

  3. #133
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    I had the same thing a couple of times, don't know what it is exactly. However bootmii works on the wii and that is the main thing.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  4. #134
    New Member MyJewlzHurt's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Herbert, SK
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have a Wii, and I have been trying to figure out what to do, and reading up, you seem to have quite the knowledge of this.

    I have, I believe a low-level brick. When I power it on I get nothing but a black screen. The drive light flashed once quickly, and that's all.

    I ordered and installed an Infectus 2 modchip and am able to read and write to the Samsung NAND ( Samsung K9F4G08U0A).

    When I first softmodded it, I had a full NAND backup using bootmii. Now when I reflash the nand, it still is a blank screen....but now I notice the dvd light is on constant.

    When I use WiiNanD and load the NAND Backup, it shows the keys and everything and I noticed it shows a version boot1c, althoug it only installed it as an IOS when installing bootmii on the wii afetr HBC and DVDX.

    I am not sure what the revision of the board is, but I never updated it and it had Menu System 3.4U.

    It is an older one as the serial number starts with LU37 if that helps at all.

    I am not getting any errors after writing, it just shows Blocs write 0 to 4095......Finished. I am using Xavbox v1.0.0.7 and I have also tried with Infectus Nand Flasher v1.03 and the same end result.

    The DVD Drive is a D2E

    I am performing a full restore of the NAND again to see what happens (will be the 4th time).
    They say money talks..... but mine just waves goodbye!!!!

  5. #135
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    are you sure you are using the backup from the bricked wii?
    When your dvd light stays on (blue) then your boot1 is not correct.
    Try flashing a different boot1 first (block 0) and see if that resolves the dvd light issue.
    what is the date code of the hollywood cpu? last line, first 4 digits.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  6. #136
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just little tips for software don't see nand type.

    I have samung, and, it's not seen at the first place.

    I plug usb, and wait some second for pc to detect it, one is ok, I check if infectus is detect.

    When it's ok, I pull down D0 switch, boot console and release D0 button quickly.

    I try reading nand (with wavprog) I wait some seconds, I stop, I redetect (ident button) and 9/10 times nand is detect correctly.

    Hope is usefull for anyone

  7. #137
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    How about not using the D0 trick at all? I never used it and never failed recovering a wii ...
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  8. #138
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    don't try, if i'm able to do good nand backup without error, I'll try without D0

  9. #139
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    brick?

    Hoi erikie.

    Ik zit hier met een probleem.
    Ik heb een wii gekregen om te kijken of die nog te repareren is.
    Nu blijkt deze een zwart scherm te geven, geen reactie van de wiimote.
    je kunt alleen aan/uit zetten met power knop, en als je dvd laadt dan draait deze 1 keer en stopt dan.
    Ik kan in het recovery menue komen met de GC controller, zie dan 3.2eur rechts onder in beeld.
    bij div. unbrick dvdīs van het internet gebeurd niets. Begint te draaien en thats it.
    Heb je hier nu een drivekey voor nodig of niet, heb verschillende berichten gelezen op div. forums.
    Zelf een originel DVD draait alleen maar en er gebeurd dan ook niets. (WiiFit)
    Kan jij mij een beetje op weg helpen.
    Alvast bedankt en groetjes.
    Quote Originally Posted by Google Translate
    Hi erikie.

    I'm sitting here with a problem.
    I've got a wii to see if it still be repaired.
    Now it appears to give a black screen, no response from the Wiimote.
    you can just on / off with power button, and if you turn this DVD loads than 1 time and then stops.
    I can in the recovery menue with the GC controller, see 3.2eur right corner of the screen.
    by div. unbrick DVDs from the internet nothing happens. Begins to run and thats it.
    Did you have now for a Drivekey necessary or not, I read several posts on div. forums.
    Bring an original DVD runs just happened and then nothing. (WiiFit)
    Can you help me a little way.
    Thanks and Regards
    Last edited by plog; 03-23-2010 at 01:17 PM.

  10. #140
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,556 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    @plog
    Use google translate, or something

    You may have a bad bluetooth module

    If not, You will need a modchip to do anything.
    read this-
    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...oot-disks.html
    Last edited by mauifrog; 03-22-2010 at 01:32 PM.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 14 of 44 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •