Page 90 of 152 FirstFirst ... 40808889909192100140 ... LastLast
Results 891 to 900 of 1514

Thread: Triiforce MRC User Guide - How to Load Wii Ware from a USB Drive or SD Card

  1. #891
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I also did that. No luck, I guess the files just not being created for whatever reason. Ill try again, thanks.

  2. #892
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks this worked like a charm I had a little trouble with it not finding the titles, so I reformat the hard drive and set to active and then it worked after replacing all the files.
    Thanks Again!
    Davil

  3. #893
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Sinyk View Post
    WHen you open showMiiwads you have to select to enable the editing wads feature. If you choose not to enable this, it will be grayed out.
    thanks very much, I'll try this tonight your help is appreciated

  4. #894
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have reached an impass!

    I've followed the guide 100%, and I'm getting an "Error getting the title list - Press any button" error.

    Here is my scenario:
    I'm working with a USB thumb drive, 8GB, from cruzer micro. It has 1 "Healthy" (Fat 32) partition. I've loaded all of my nand to the ROOT of the USB drive. However, when I go to Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Storage > Disc Management and try to make the partition active, the option is grayed out and un-selectable. I took for granted that this means it was already the ACTIVE PARTITION but correct me if I'm wrong.

    When I insert the drive into the back of my Wii, boot up Triiforce, and select to boot from the USB NAND, I get the following error message:
    "
    Loading...Error: could not get dir entry count! (result: -1)
    Reading folder /title/00010001 failed
    Error getting the title list
    Press any button
    "
    I'd also like to note that the Wii HANGS, meaning if I do press any button, nothing happens.

    Specs:
    -I'm connecting with a USB Thumb Drive.
    -The contents of NAND are on the ROOT of my USB drive (NOT the NAND folder.)
    -I have cIOS rev 14 INSTALLED on my Wii.
    -I have plenty of games installed on my NAND.
    -I am unsure as to if my USB partition is ACTIVE or not. If it is INACTIVE, how would I go about setting it to ACTIVE? Like I said, the option is grayed out. I am running Windows 7 Ultimate x64.

    Thanks!

  5. #895
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    I also did that. No luck, I guess the files just not being created for whatever reason. Ill try again, thanks.
    I'm not at home so I can't double check this, but if you're on the screen I'm thinking of, instead of clicking save and close, right-click on the banner image and choose the save option from the menu. The save and close button you're referring to doesn't do it as far as I know.

  6. 1 User Says Thank You Phearson For This Useful Post


  7. #896
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    65
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post

    home-menu reset

    just curious I have been reading the thread and there currently seems to be no fix yet for the home-reset, just cruious if this is being looked into? I will try the home-reset later to see how that works just curious as to why the screen freezes and turns black? Or if anyone knows why???
    I am no programmer / developer, but just curious how does wiiflow or the usb gx loader retrun to the home - wii menu? in wiiflow it returns to the wiimenu? is it more to do with the fact the nand in emulated??
    Last edited by mike01; 02-13-2010 at 01:48 PM.

  8. #897
    Junior Member Donovan_kool-aid's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us still in the game

    is there a link to download the pngs for the other systems aside from wiiware pngs i got some nes wads but no pics? thanks in advance

    everything working great just no pics even using the "000001xx" hack for resetting the games(emulated) and resetting the wii (dont know if the save game data will still be in there after rebooting just have to wait and see?
    Last edited by Donovan_kool-aid; 02-13-2010 at 07:40 PM.

  9. #898
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Donovan_kool-aid View Post
    is there a link to download the pngs for the other systems aside from wiiware pngs i got some nes wads but no pics? thanks in advance

    everything working great just no pics even using the "000001xx" hack for resetting the games(emulated) and resetting the wii (dont know if the save game data will still be in there after rebooting just have to wait and see?
    In step number 6 he shows you how to make your own pictures using ShowMiiTheWads. Also he gives a link where you can download other pictures/covers here. triiforce mrc - GBAtemp.net Links at the top and also throughout the thread. Hope this helps.

  10. #899
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    While tring to run "zestig.exe nand-key.bin nand_dec.bin nand" zestig keeps crashing. I even tried running it with the 64 bit cmd (using Win 7 64) and it didn't help.

  11. #900
    Junior Member Donovan_kool-aid's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us still in the game

    Quote Originally Posted by hawkmoon View Post
    While tring to run "zestig.exe nand-key.bin nand_dec.bin nand" zestig keeps crashing. I even tried running it with the 64 bit cmd (using Win 7 64) and it didn't help.
    let the 1st cmd prompt finish it takes a lil bit then the 2nd cmd prompt (same window) it should be okay i had the same problem but then it worked just had to wait for the first cmd prompt to finish

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •