Page 151 of 152 FirstFirst ... 51101141149150151152 LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 1514

Thread: Triiforce MRC User Guide - How to Load Wii Ware from a USB Drive or SD Card

  1. #1501
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Chester, Il
    Posts
    125
    Thanks
    67
    Thanked 22 Times in 21 Posts
    Hey I followed the guide an Triiforce loads an I can see my games but when I click on the it takes me back out to the Sysmenu and it happens with all my games??

  2. #1502
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up working

    Great guide loads from usb hard drive no problem
    Only hit one snag when my hard drive was ntsc not fat32 (my fault lol)
    keep up the great work

  3. #1503
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does this work on 4.2? I recently soft modded using the shadowsonic2 guide. I am looking to load all the wiiware from an external hdd.

  4. #1504
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii resets when selecting a game in the usb version of triiforce

    Hey guys,
    I just got everything set up and working but now when I go to load a any game that I have running off of the usb the screen just goes black and then resets the wii. Anyone know what the reason is for this? Thankyou
    I'm running on 4.2u

  5. #1505
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Anirith View Post
    Hey guys,
    I just got everything set up and working but now when I go to load a any game that I have running off of the usb the screen just goes black and then resets the wii. Anyone know what the reason is for this? Thankyou
    I'm running on 4.2u
    The same thing is happening to me, only after it reset it now says "error: no titles found."

  6. #1506
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,179
    Thanks
    223
    Thanked 492 Times in 429 Posts
    I would try mighty channels. It's the newer triiforce.

  7. #1507
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get the same error. -1
    I guess I'll try installing DX.
    EDIT:
    The error in mighty channels is -101
    and the error in Triiforce after istalling D2x is ISFS_ReadDir('/') failed ret = -101. No FAT partition?
    I my hdd first partition is WBFS second partions is FAT32 and the FAT32 partition is set as the main Active partition. Think I should repartition the hdd to have FAT32 in the beginning of the drive?
    EDIT:
    Ok you have to set the FAT32 as the Primary partition and the Active partition.

    I was able to get games to run on the latest Triiforce but it gives me a black screen on Mightchannels. Did I miss some thing?
    Last edited by zasadar; 08-06-2011 at 11:35 AM.

  8. #1508
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a 4.3u softmod with cIOS38 rev 17 and i have no luck. it keeps stating "error i cant get the title list"
    I'm using a 2 TB HDD with a FAT32 partition listed as active and primary. now I believe my other partition is listed as primary too but not active. I've answered the following questions. Can someone please provide me with some advice? BTW I can install the games from an SD card to the wii so i know the wads are good.



    Q3. I Keep getting "Error: I can't get title list Press any button" when triiforce loads.
    A3. This can be caused by a few things:
    - You are trying to load from an SD card or USB device and your nand files are not on the root of the device. Make sure the folders that make up the nand are NOT in another folder. Many people tend to put them in a folder called nand on the root of the device to keep the device directory clean. This is wrong. MINE LOOKS THE SAME AS YOURS
    - You are trying to load triiforce from a nand on an SDHC card. Triiforce can only load a nand from an SD card or a USB device. USING USB
    - You are trying to load triiforce from a nand on a USB device and the Fat32 partition is not set to ACTIVE. Refer to the section of this guide titled USB Loading Steps on how to fix this. MINE SHOWS ACTIVE WHEN I CHECK
    - You do not have cIOS 38 installed to 249 and/or if you are not using rev 14, 15 or 17. Triiforce specifically requires cIOS 249 and is not compatible with revisions lower than 14 or 16. I'M USING CIOS38 REV 17
    - You are trying to load triiforce from a nand on a USB device and the USB device is turned off (most 3.5" hard drive enclosures need to be turned on manually). IT PLAYS MY WBFS WII GAMES JUST FINE
    - You have no games installed on your nand. Use ShowMiiWads and install some as per step 5 of this guide. WHEN I CHECK IT SHOWS THE ONE GAME I HAVE LISTED. I HAD A FEW HUNDRED EARLIER AND THEY DIDN'T WORK EITHER.

  9. #1509
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OMG this worked with my 4.3u! a few problems at first but it was my computer. cmd.lnk works better with vista then xp.

  10. #1510
    New Member superthrust's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having issues. I have it set to use USB. When i run the forwarder, I see a black screen with "Wii" on it, then it will restart. Nothing more. What gives? I have everything where it needs to be and i have my boot.dol in the apps folder on my usb also.

    I followed Mauauifrogs guide to softmod.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •