Page 142 of 152 FirstFirst ... 4292132140141142143144 ... LastLast
Results 1,411 to 1,420 of 1514

Thread: Triiforce MRC User Guide - How to Load Wii Ware from a USB Drive or SD Card

  1. #1411
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    welcome to triiforce mrc ss starting usb nand emulation

    Hello everybody

    I have previously used Triiforce MRC with great success.
    Today I have attempted to set it up again for my friends Wii that I Softmoded about 3 months ago.

    I followed the guide step by step just to be sure.

    After completing and attempting to run, it starts and shows me thefollowing message
    "welcome to triiforce mrc ss starting usb nand emulation" then will just freeze and go no further.

    I have tried 3 different versions of IOS38-64 v3610, v3609, v3867.

    if anyone could help I would appreciate it thanks.

  2. #1412
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    28
    Thanks
    15
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Zentor, I find it freezes when I exit to system menu for EVERY game that I emulate thru Triiforce. Basically I have to reset when I want to play a different game. Its not a huge issue but would be nice if I could exit straight to system menu. But then again... Not sure if you had a NES but I dont remember it having the option to change games without getting up off the couch lol... Didnt load every time either. SO Triiforce wins on that one.

  3. #1413
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cheats??

    Hi all, first off thanks to everyone involved in this great program. I am very pleased with it so far. I am running everything off of a usb drive and I have one problem. I cannot get any cheats to work. I have scoured the internet looking for the folder that triiforce mrc uses for GCT files and I cannot find the answer anywhere. I tried putting the GCT in /triiforce/codes but they do not work. Where exactly are the ocarina files to be placed on the usb drive?

  4. #1414
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by RoadmasterIITheRevenge View Post
    Zentor, I find it freezes when I exit to system menu for EVERY game that I emulate thru Triiforce. Basically I have to reset when I want to play a different game. Its not a huge issue but would be nice if I could exit straight to system menu. But then again... Not sure if you had a NES but I dont remember it having the option to change games without getting up off the couch lol... Didnt load every time either. SO Triiforce wins on that one.
    Did you attempt to remove the 00000002.tik mentioned in an earlier thread?

    * If you want to fix the 'Return to Wii' function of HOME
    menu (in-game), just rename /ticket/00000001/00000002.tik to
    _00000002.tik (or delete it) from your NAND dump

  5. #1415
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    Thanks
    70
    Thanked 148 Times in 125 Posts
    Blog Entries
    1
    I cannot seem to rename the files within showmiiwads. I have tried using 1.4 and 1.3b (both x64) and the "Change Channel Title" option is greyed out no matter what channel I have highlighted. I have exported the common-key from the program, but nothing. Has anyone else had this issue and do you know how to fix it?
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

  6. #1416
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Bay
    Posts
    58
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    At step 1.6, zestig.exe keeps crashing. Any suggestions for getting past this?

  7. #1417
    New Member Cryptic_Chrono's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Far, Far, Away
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hello, I'm sorry, I searched around here, and it kept brining me back to this topic and some others, so I couldn't answer my problem

    1) In your screenshot of Tetris Party (No image) the name came up but not the image, in mine, nothing comes up, just code, and images don't load either. (And yes I doublechecked folder name and the image set you have has the images of the WiiWare and VC Games I have)

    2) Whenever I load a WiiWare or VC Game (Randomly because of the name thing), the Wii restarts, and it takes me back to the main menu. I only have 3 games and they are...

    WiiWare - Dr. Mario RX
    VC - Super Mario Bros. and Super Mario Bros. 3


    @Crashlove, when you do the step right before that (the one that makes nand_dec.bin), wait until a new line pops up on its own, or else zestig crashes because the loaded nand_dec.bin is incomplete
    Last edited by Cryptic_Chrono; 11-07-2010 at 12:04 AM.

  8. #1418
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    28
    Thanks
    15
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Do what I did: Try another PC

    The nand_dec.bin file was not complete when I tried on 2 other PCs, it would return to the prompt (on its own) but the output file was wayyy too small. Try another computer!

  9. #1419
    New Member Cryptic_Chrono's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Far, Far, Away
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think I found a possible solution, that my .wads don't work, can anybody donate (if it's allowed) a one of those 3 wads or a dumped NAND with one of those 3 that are confirmed to be working.

    I sort of think this'll work because the: Gamecube Launcher, Back-Up Launcher WiiGator Version, and NeoGamma all show up, even though they aren't VC/WiiWare

  10. #1420
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    ill fill the board on my experiences lately. with COD: BO coming out recently, i was quick to update IOS's without questioning. but when i went to load Triiiforce, something broke. after about a week's worth of reading the site here, i finally reinstalled IOS249 with cIOS 38 rev 17 embedded and now COD doesnt work. I also gave Multi-Mod Manager (pretty handy tool) a try with the included WAD's and still COD didnt work.

    Is it safe to change out WADs as needed?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •