Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 141 to 150 of 365

Thread: Wii Shop and IOS61 Installer

  1. #141
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    uk
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi just wanted to say thank you very much, i done it last night and worked great. I have a 4.1e uk leh1028

  2. #142
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi and thanks for this ap! Having a problem though: When I click on the Wii shop channel, it shows a white screen with the word "Wii" and a blue ring with a ball spinning around it. Any idea what I did wrong or what I need to do.
    Checked internet, and it's working fine.

  3. #143
    Junior Member the_poon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just installed and is working fine. Thank you very much.

  4. #144
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by mmikey8 View Post
    Hi and thanks for this ap! Having a problem though: When I click on the Wii shop channel, it shows a white screen with the word "Wii" and a blue ring with a ball spinning around it. Any idea what I did wrong or what I need to do.
    Checked internet, and it's working fine.
    Its usual to get that at startup of the channel, means its connecting.
    Is your WiFi setup.

  5. #145
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    Its usual to get that at startup of the channel, means its connecting.
    Is your WiFi setup.
    I know it's normal start up, but it was doing it for over 10 minutes. Yeah, my wi-fi is set-up, unless settings changed when I installed the IOS and the Internet Channel? I'll try connection again today - hopefully problemn fixes it self. Thanks!

  6. #146
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no you put it into the wad folder and load through wad manager not!!!!!! apps

  7. #147
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by waldron View Post
    no you put it into the wad folder and load through wad manager not!!!!!! apps
    Who is this aimed at. If its about this thread its an app, goes on apps.
    Last edited by WiiJohn; 01-30-2010 at 03:44 AM.

  8. #148
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you don't even know what a wad is so i geuss you should app off

  9. #149
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    and i guess you should learn how to spell guess, that's my guess! ^^^^
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  10. #150
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by waldron View Post
    you don't even know what a wad is so i geuss you should app off
    I have given you an infraction for this idiotic post.
    If you are not contrite about it, you will be goimng to the Reading Room.

Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •