Page 374 of 436 FirstFirst ... 274324364372373374375376384424 ... LastLast
Results 3,731 to 3,740 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #3731
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    The Power, Reset and Eject buttons will work either for IOS install or Boot2 install.

    edit: and it doesn't hurt to install it as both.

  2. #3732
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but when i start it up with my sd card in and i try to move through the menu the power reset and eject auctually works normal lol.


    aslo can i go back to the install menu and install them as both or should i leave it be?

  3. #3733
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    I would suggest installing as both if you can. After you're done with the guide, go into hbc, then run the hackmii installer and install the bootmii you didn't before. Finish the guide first though so you don't get turned around.

  4. #3734
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Best Tutorial Ever!

    I've utilized this forum for a while now but never posted. After using this tutorial to softmod a virgin 4.2 I had to post on how thorough and descriptive it was. Usually you get a tut that is very vague and leaves you guessing all over the place. Not so with this one. Every step was laid out and accurate. Thank you very much for this detailed tutorial!

  5. #3735
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the help guys i just went and bought a gc controller and installed everything fine, i would like to say thanks to this forum and post i went from knowing nothing at all to knowing how to mod/ prevent bricks this forum is so awsome

  6. #3736
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im having a deeply thought out and researched issue ... in wad manager step 6 ...i try to load ios249 then disable nand then click sd card and get ERROR! (ret = -1)..... plz anyone help

  7. #3737
    New Member KaMiNaRi_83's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Brooklyn NY
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Best tutorial ever! I actually understood all of it! I followed every step and it WORKED!!

  8. #3738
    New Member riger's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    184
    Thanks
    4
    Thanked 42 Times in 38 Posts
    Quote Originally Posted by bawlz09 View Post
    im having a deeply thought out and researched issue ... in wad manager step 6 ...i try to load ios249 then disable nand then click sd card and get ERROR! (ret = -1)..... plz anyone help
    Did you check this error index?
    -1:
    Wad Install Error:Most likely you have cIOS installed incorrectly, out of date, or missing.Your SD card is not Formatted as FAT16 or FAT32 properly, reformat it. If a file was needed, then it was not in the correct folder.Each application needs its files in specific folders, so pay attention to that. Can also be a bad wad or not enough space on the Wii. (example: If your installing cios38rev17 offline make sure you have ios38-64-v3867 on the root of your sd)
    -----------------------------------------
    3.2E, Wiikey1 1.99, SD:1gb/HD:320gb, BootMii@Boot2, HBC 1.1.2, PriiLoader 0.8beta4, cIOSx r21 d2x-v10beta53, CFG USB Loader Mod v70r65, WiiMC 1.3.4
    -----------------------------------------
    Brick Prevention- Things you should never do
    Guide: Softmod ANY Wii

  9. #3739
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very very much~~~!!!

  10. #3740
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just bought a Wii with version 4.2e and softmodded using this guide, everything seems to be working now except one thing.

    Playing the orginal "Wii Sports Resort" from the disc, when i "Start" the game, it ends up in a black screen and nothing happens, it's really weird cause "Wii Sports" is working just fine :O

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •