Page 36 of 436 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 351 to 360 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #351
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks,it work for me.

  2. #352
    New Member tazza's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ive tried it a couple of times, both times after trying to downgrade ios15, it results in an sd card error, error reading ios into memory, downgrade failed.... can someone plz help

  3. #353
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    great sorted out my little ones wii a treat you made her xmas thanks

  4. #354
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This was the one tutorial that worked. Many thanks.

  5. #355
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This is by far the best guide online. This saved me a lot of time. The first WII took forever, the second one I did was done in 10 minutes.

  6. #356
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help

    i softmoded my updated 4.2u wii and got the homebrew stuff up and working but have not had luck with playing backups. i tried a bunch of stuff and burned a bunch of disks and still can only run wii play and ultimate boardgames something or other. anyway...i ran this tutorial and found no difference except that when i placed my backup homebrew apps back on the reformatted sd card the homebrew channel showed nothing. i tried and retried different things but couldn't get anything to come up on the homebrew channel. at this point i decided to reload the channel from the sd card (with the proper software found in the 4.2u tutorial) but when i tried to launch from the sd card i got a prompt saying "the device inserted in the sd slot could not be used". did i mess up my sd card in some way? is it the card or could it have something to do with running this tutorial?

    please help!

  7. #357
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    BS did not work for me.

  8. #358
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    hi all

    just leaving my feedback.

    had a new wii , probably old in the store becouse when i started first time it had 3.3 i think version.

    any way i did a normal upgrade and it ended up in 4.2e.

    followed this tuturial and.....

    wiiflow is WORKING like a charme. all my isos run perfecly.

    thks to all involved.

    rgds

  9. #359
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the tutorial and I am stucked at this.


    2)Re-run Homebrew Channel and Load Any Title Deleter DB (not from bootmii). If you get any errors just press A. Then select System Titles and press A. Then, select IOS222 and press A to delete. Do the same for IOS223, IOS249 and IOS250.

    The problem is, IOS222,223,249 and 250 was not there for me to select. I remembered there are 254 and the rest are double digit. Appreciate any help here.

  10. #360
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that were it stop for me? same deal with me god if some one can help that would be geat i have v 4.2u

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •