Page 301 of 436 FirstFirst ... 201251291299300301302303311351401 ... LastLast
Results 3,001 to 3,010 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #3001
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,509
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by keypilot View Post
    i have turned it off and back on a few times. it doesnt see the remotes or the gamecube controller either. the channel screen is up and acting normal i just cant navigate on it. i dont know what to do.
    You try the red button on the Wii and the wiimote to resync? A GC controller should work, IDK why you're saying it doesn't. Of course, there's always the bluetooth module but it's awfully coincidental if it chose that time to go out.

  2. #3002
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    What does the subject/thread title say? And no, AFAIK you will not.
    No one ever died for being too careful. Thanks

  3. #3003
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried the re-sync and it just flashes. and the GC does nothing. I tried it in all 4 ports. no way its the bluetooth. unless i somehow turned it off.

  4. #3004
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,509
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by keypilot View Post
    I tried the re-sync and it just flashes. and the GC does nothing. I tried it in all 4 ports. no way its the bluetooth. unless i somehow turned it off.
    I meant as a hardware failure. You'll have to wait for a more experienced user to come along and address this. That or post in the bricked section of the site.

  5. #3005
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks guys, i got it. i pulled the plug for about 10 minutes and then synced the remotes and they started working again. I finished the rest of the installation and it works great. thanks again for the replies.

  6. #3006
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the info it has really helped and was easy to understand,

  7. #3007
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah its already hacked on 4.2, got HBC, USBloader GX etc, just can't get these games to work. Thanks for pointing me in the right direction. Think i had a problem removing one of the stubs though when i was originally installing with dop mii, although for the life of me i can't remember which one. Having looked at the guides you linked i think it might be regional issue. Thank you for the help

  8. #3008
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Nothing works after update.

    I was setting my internetconnection, and before I knew, an update had taken place.
    Now my wii restarts after starting up usbloaders and stops working if i try to launch anything in the homebrewchannel.

    Anybody an ideae how I can fix this?

    Allready tried the thread black screen but didn't help.

    Yes my wii was allready softmodded with 4.2e menu.
    Last edited by Phile; 06-19-2010 at 05:44 AM.

  9. #3009
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,509
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    You will have to redo the softmod again. The update wiped out your cIOS and stubbed its slot. You can fix it by installing Priiloader so that this doesn't happen again.

  10. #3010
    New Member VaultDweller's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Erie,Pa
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Question

    It has come to my attention during the softmod process, that bootmii doesn't like my sd card. If bootmii is installed as an ios and it is not recommended restore your nand using bootmii as ios, is it essentially worthless? Can I continue the modding process without bootmii installed? I already have hombrew and dvdx installed but get the failed-1 error when trying to install bootmii.

    Black4.2U/hombrew/dvdx
    WD Elements 1.5 TB HDD three partitions 100gig wbfs/4gig fat/1.26tb ntfs

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •