Page 3 of 436 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 21 to 30 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I just tried this method on my virgin wii. It has 4.2u update on it. I had homebrew channel in there using the Inidiana Pwns exploit. The only thing that got me stuck on is when i get to the wadmanager 1.5, i press A to accept then the next screen got IOS249 on it, i try to press A to continue but the wii remote dies out...it won't respond with the wii. So what can i do? i try installing the bootmii with ios and try installing as boot2. btw it didn't ask me to choose wii sd slot.
    could i skip the 2nd part on the guide?

    thanx
    Last edited by ntheee; 10-02-2009 at 11:41 PM.

  2. 1 User Says Thank You ntheee For This Useful Post


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how does this work with an ios hacked wii

  4. #23
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    This/work/follow/guide

  5. 2 Users Say Thank You to messie For This Useful Post


  6. #24
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Shadow: Step 3 should be after step 5 and ios36 should work at step 2

  7. 2 Users Say Thank You to messie For This Useful Post


  8. #25
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    First off I'd like to say thanks very much for all the effort you've put into this so far. It really is appreciated.


    I do have one problem though. When following the directions, I go to start up bootmii via Homebrew and my control falls out of sync and it freezes up. When I install bootmii as a boot2, the same problem occurs. Would there be any reason for this to be happening?
    Last edited by Deleran; 10-03-2009 at 07:19 AM.

  9. #26
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sweet! Yeah I can confirm that this worked for me! Thanks for the help!

  10. #27
    New Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    PROBLEM: Wii locks up and wiimote switches off/looses sync

    What Ive did so far

    1. Installed HBC with BBv2
    2. Gone to wadmanager 1.5 select ios250 (also tried 222, 223 and 249) the above problem occurs
    3. Installed bootmii as ios and retried step 2 same problem occurs
    4. Installed bootmii as boot2 retried step 2 again same problem
    5. ? Any help please.

  11. 1 User Says Thank You biohazarduk For This Useful Post


  12. #28
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    THANKS followed this guide, i have homebrew, all the apps are working AND im able to play my back ups of wii games that i broke earlier

  13. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by biohazarduk View Post
    PROBLEM: Wii locks up and wiimote switches off/looses sync

    What Ive did so far

    1. Installed HBC with BBv2
    2. Gone to wadmanager 1.5 select ios250 (also tried 222, 223 and 249) the above problem occurs
    3. Installed bootmii as ios and retried step 2 same problem occurs
    4. Installed bootmii as boot2 retried step 2 again same problem
    5. ? Any help please.
    Yup, same for me. Using the process at the top, 2nd point when uninstalling 249, suffers from this, whilst Messie's uninstall does at least work with the wiimote, but fails with 3 errors when deleting the tickets. PAL wii btw.
    Last edited by stormtrooperg7; 10-03-2009 at 01:29 PM.

  14. #30
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    up to now seems like a 50-50 chance... i cant really tell what seems to be the problem... gonna search it.... keep trying guys, nothing more you can do

Page 3 of 436 FirstFirst 123451353103 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •