Page 23 of 436 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 221 to 230 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #221
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    This worked for me.

    PAL used to have Cios and HBC and USBLoader.
    UPDATED to 4_2E then no HBC and USBLoader not work even after reinstall new HBC.

    This worked a treat for me. All systems go!!!

    Thanks

  2. #222
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ehy thnx for this going to give it a try

  3. #223
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it is no working!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dop-ios v8 not loading a you f..k

  4. #224
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Maybe it would help to explain 'not working'

  5. #225
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    I think he actually means "hi i have read the guide diagonally, i have no idea what i am doing and now of course i cant get it to work. i am so bored reading the guide properly that i will ask thos dumb ppl who help every one.."

  6. #226
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, first post, signed up because I did the twilight hack about 8 months ago, my wife accidently upgraded the firmware, thought I was stuck, but followed your detailed instructions to a T. Now I am playing N64 Pilotwings like I was back in the day, BIG THANKS!!

  7. #227
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    39
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What version will this give me?

  8. #228
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi,managed to get my own 4.2e working and playing back ups,however,tried(both guides) on mates 4.2e but it keeps saying error reading disk??the same disk that works on mine!!
    followed each step on this guide and all looked ok,any idea whats wrong-different loader maybe.?
    cheers

  9. #229
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by skinnerdaryn View Post
    hi,managed to get my own 4.2e working and playing back ups,however,tried(both guides) on mates 4.2e but it keeps saying error reading disk??the same disk that works on mine!!
    followed each step on this guide and all looked ok,any idea whats wrong-different loader maybe.?
    cheers
    You using Neogamma? It should work.

  10. #230
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes,using neogamma,one disk says error reading,another disk gives a green screen for a few seconds then resets to wii menu.dont know what to do next,is there any way to totally remove all the attempts at modding so i can try again with a clean slate?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •