Page 109 of 436 FirstFirst ... 95999107108109110111119159209 ... LastLast
Results 1,081 to 1,090 of 4359

Thread: Softmod for ANY 4.2 Wii!

  1. #1081
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    u mean the pre-hacksystem i just install 0.2 first then 0.3 and then can't seem to find the menu as he said so i skiped it :P. if after u install it, it doesn't pop, just hold reset then power it on. it should get u to that menu.
    Last edited by yohobo; 01-30-2010 at 02:49 AM.

  2. #1082
    New Member Dragonbyrd's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    111
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 20 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    Triforce, there is a guide on it.
    Nowhere in the "Triiforce" guide does it say anything about gamecube games in it are you sure about this.
    Dragonbyrd

    If this helped in anyway press thanks. Thank you

    4.3u JODI, Modmii, IOS 236 installer, WiiFlow r417, Bootmii as IOS, Priiloader v0.7, Snes9xGX, FceuGX, Genplus, Mymenuify with dark orange theme
    [/SIZE]

  3. #1083
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I followed through your steps in the guide, when I try to load a game I get the Error 1053. I'm sure I don't have a D3-2 wii. I've tried burning New Super Mario Bros, and I was able to get it to load a little bit and it'll go back to the wii menu. I have cioscorp installed and someone told me that it causes more probems. Is there any steps I should redo? or should I uninstall cioscorp?

  4. #1084
    New Member Dragonbyrd's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    111
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 20 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by kahwhyc View Post
    Hi, I followed through your steps in the guide, when I try to load a game I get the Error 1053. I'm sure I don't have a D3-2 wii. I've tried burning New Super Mario Bros, and I was able to get it to load a little bit and it'll go back to the wii menu. I have cioscorp installed and someone told me that it causes more probems. Is there any steps I should redo? or should I uninstall cioscorp?
    I am not sure about Cioscorp causing problems. I did whole guide first then triiforce then installed cioscorp 3.6 and still have all the functionallity that I had plus the ability to play backups on the disc channel even gamecube ones. I know that New Super Mario Bros. Wii has some other issues you might need to look into first. Try to drop it to thumbstick or something see if it loads that way.
    Last edited by Dragonbyrd; 01-30-2010 at 09:55 AM. Reason: typo
    Dragonbyrd

    If this helped in anyway press thanks. Thank you

    4.3u JODI, Modmii, IOS 236 installer, WiiFlow r417, Bootmii as IOS, Priiloader v0.7, Snes9xGX, FceuGX, Genplus, Mymenuify with dark orange theme
    [/SIZE]

  5. #1085
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dragonbyrd View Post
    I am not sure about Cioscorp causing problems. I did whole guide first then triiforce then installed cioscorp 3.6 and still have all the functionallity that I had plus the ability to play backups on the disc channel even gamecube ones. I know that New Super Mario Bros. Wii has some other issues you might need to look into first. Try to drop it to thumbstick or something see if it loads that way.
    Do I need triiforce?

  6. #1086
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by Dragonbyrd View Post
    Nowhere in the "Triiforce" guide does it say anything about gamecube games in it are you sure about this.
    Your right Dragonbyrd, I was thinking of Wiiware.
    This was the guide for GC.

    http://www.wiihacks.com/software-bac...tml#post149779

  7. #1087
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kitchener, ON Canada
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quick question - how long does this step take?

    Hey Gang,

    Newbie to the forum and to preforming a mod.. I'm following the tutorial from page 1... here's what I'm curious on:

    On step 2.a.. the odd thing is when I select "Downgrade IOS15" it tells me "Getting IOS15 revision 523..." and it just sits there. The only other option I have is "Load IOS from sd card" which does not work. Hmmm.. how long should this step take!?

    Any help is greatly appreciated!

    Many thanks,
    Halo

  8. #1088
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK I have a ? here have done the full guide to hacking 4.2u wii got everything to work only have one prob now...When I fire up hbc channel it gose to it then a message pops up saying to update hbc channel 1.0.5 to 1.0.6 I tell it yes it down loads the update hbc restarts but when it comes back the hack me installer is trying to load I click exit so I don't install it agian it gose back to the hbc channel and there is that messege agian about the update...Could use some help here..... I will also say this site is awsome...And would really like to fix this Cause I love my wii an now it's even better with this mod just have this one issue thanx for you time......

  9. #1089
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When I try to install the patched IOS36 via NUS (Step 2b) ...

    Initializing network...done
    Loading Certs...
    Loading IMD...
    tcp_connect timeout
    Error making http request
    Loading tmd failed, ret = 4294967295
    Error reading IOS into memory
    IOS36 installation failed

    Press A to return to loader.

    It seems it's not only me having this problem, but I wouldn't be posting if I found a definite answer, which I haven't really. Does anyone here know what could be wrong? When it says 'error making http request', that makes me assume it's my internet connection. Could this really be the only problem?

    Thanks in advance.

  10. #1090
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm following the guide Softmod any 4.2 Wii and I'm running into a problem at Step 2B

    I am unable to patch IOS36 correctly as it gives me an error of
    ES_AddTitleStart returned: -1035
    Has your installed IOS36 a higher revision than 3351?
    IOS36 installation failed.

    I'm using download from NUS as it says and I've read the Error Index but none of the solutions help. Is there anything I can do to bypass or solve this problem?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •