Page 754 of 806 FirstFirst ... 254654704744752753754755756764804 ... LastLast
Results 7,531 to 7,540 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #7531
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    error 003 on boot after ios70/priiloader installation

    messie,

    Thanks to your guide, I was able to finally see and play my games on my HDD on my 4.2U Korean Wii. Great job!

    But I had the bad idea of doing the last step about installing the ios70 since i hate those game force-updates. ios70 Installation completed successfully, priiloader as well everything fine until I press reset. error 003... unauthorized device has been detected... hold reset then power, same... broken, cannot boot.

    I saw a few post here and there about this error, but no real fix yet... why would installing priiloader creates this issue?
    Last edited by Gab123; 08-04-2010 at 03:44 AM.

  2. #7532
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by Gab123 View Post
    messie,

    Thanks to your guide, I was able to finally see and play my games on my HDD on my 4.2U Korean Wii. Great job!

    But I had the bad idea of doing the last step about installing the ios70 since i hate those game force-updates. ios70 Installation completed successfully, priiloader as well everything fine until I press reset. error 003... unauthorized device has been detected... hold reset then power, same... broken, cannot boot.

    I saw a few post here and there about this error, but no real fix yet... why would installing priiloader creates this issue?


    it was ios70 that causes the brick...ask more in this thread http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...-detected.html
    Last edited by Cile; 08-04-2010 at 05:18 AM.

  3. #7533
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    49
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i am new to this. if i have hacked my wii from stock 4.2u to softmod 4.2 from another tutorial, is it safe to re-softmod using this tutorial from the very first step? basically applying this softmod over another version of softmod... i think i messed up at step B or C since i get the black screens on backup launchers.

  4. #7534
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If you followed shadows guide and you think you messed up then go back and follow it again. Specifically Step 3 , 4 and 5 (If shadows guide was used). Black screen for backup loaders indicates a missing cIOS.
    Damn I suck!!!!

  5. #7535
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    49
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    If you followed shadows guide and you think you messed up then go back and follow it again. Specifically Step 3 , 4 and 5 (If shadows guide was used). Black screen for backup loaders indicates a missing cIOS.
    will do some more testing of the backups but i just start from step 3 to 5 and its totally safe right? i dont know if there is an uninstall before redoing it or restore the system or something. worth asking before attempting something i shouldnt.

  6. #7536
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    No there is no uninstall needed. Yes it is perfectly safe to do Step 3 4 and 5 (If you didn't install priiloader you should do that too).

    Any more questions relating the guide should go in the guide you followed.
    Last edited by Krank; 08-04-2010 at 07:36 PM.
    Damn I suck!!!!

  7. #7537
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    finished but have question

    bought refurbished unit date on it is 2006 but after i used 4.2u guide when i try to load dvd get error 1048 is this definite that it may have new dvd drive or could be disc i use memorex dvd -r Any help thanks....

  8. #7538
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by usccocky View Post
    bought refurbished unit date on it is 2006 but after i used 4.2u guide when i try to load dvd get error 1048 is this definite that it may have new dvd drive or could be disc i use memorex dvd -r Any help thanks....

    its the disc ...use verbatim(http://www.wiihacks.com/blogs/stomp_...watch-out.html) or taiyo yuden

    or better usb load

  9. #7539
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    How do you know if everything is correct i want to make sure dvdx is installed.i have to get some verbatum discs to try that. I tryed usb loader and it works but still 1048 on dvd.I bought refurbished it is a 2006 model hope they did not swap drive out with newer.

  10. #7540
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    You can run the hackmii installer and install it again. It won't hurt anything. If you followed this guide you have it. I'm guessing you're media is to fault. Try getting verbatum dvd-r discs, burn at 2 or 4x, and load through neogamma rev8+ and you should have a problem. Also if you're not on cios38rev17 that would be a good idea.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •