Page 691 of 806 FirstFirst ... 191591641681689690691692693701741791 ... LastLast
Results 6,901 to 6,910 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #6901
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    One of my mistakes was i didnt read good enough to see which file goes where...try to double check your files and which ones goes at what step i made that mistake also, slow down and read the tutorials better they are written well enough for you to figure out what you did wrong, these guys are great and cover everything, check the folder you are loading up that it is the right one......

  2. #6902
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you, and you were right I did something pretty stupid and didn't realize it. but it worked

  3. #6903
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    64
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi, I have a question regarding USB loader and Neogamma.
    I first hacked my 3.2 system using Dogeggs tutorial and loaded USB loader and Neogamma in his tutorial and everything works perfectly fine

    Then i hacked my new 4.2 system using one of the other two tutorials and again the entire process was flawless. However when i used the Same HDD and play the same games on 4.2 system, USB loader doesnt work and gives me some complex coding on black screen and Neogamma works on some games but not on some like Grand Slam tennis. Again I dont have the same problem on my 3.2

    My question is whether i can use the links in Dogeggs 3.2 tutorial and reinstall USB loader and Neogamma onto my 4.2 system or is it a must that these two loaders should be downloaded and installed only from the links in the 4.2 tutorial?

    pl advice

  4. #6904
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9

  5. #6905
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by rainbowblack View Post
    So I seem to have made a mistake on step PART B: The extermination of the evil stub ios249 instead of Uninstalling, I INSTALLED accidently and thus get an 2011 error when trying to uninstall. Am i boned or is there a way around this?
    No just run the wad manager again and uninstall.....


  6. #6906
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    No just run the wad manager again and uninstall.....
    tried that, failure 2011 I think it was.

    would deleting the homebrew channel and starting over from scratch help? seeing how i never got very far into the softmod to do irreversible damage to the system

  7. #6907
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by rainbowblack View Post
    tried that, failure 2011 I think it was.

    would deleting the homebrew channel and starting over from scratch help? seeing how i never got very far into the softmod to do irreversible damage to the system
    Would be absolutely no benefit, there is an error index in the guides section. You can find your solution there.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  8. #6908
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111
    Thanks
    24
    Thanked 30 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by arnprasad View Post
    Hi, I have a question regarding USB loader and Neogamma.
    I first hacked my 3.2 system using Dogeggs tutorial and loaded USB loader and Neogamma in his tutorial and everything works perfectly fine

    Then i hacked my new 4.2 system using one of the other two tutorials and again the entire process was flawless. However when i used the Same HDD and play the same games on 4.2 system, USB loader doesnt work and gives me some complex coding on black screen and Neogamma works on some games but not on some like Grand Slam tennis. Again I dont have the same problem on my 3.2

    My question is whether i can use the links in Dogeggs 3.2 tutorial and reinstall USB loader and Neogamma onto my 4.2 system or is it a must that these two loaders should be downloaded and installed only from the links in the 4.2 tutorial?

    pl advice
    sounds like corrupted files on the sd card. Wipe it and load them on again

  9. #6909
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile WadManager doesn't load

    First off, many thanks for guide. I have used it numerous times to mod around 10 wiis.
    I'm now modding a wii for one of my mates and have ran into a problem. When trying to do part B and uninstall the IOS249, cBoot loads but WadManager does not. I get the normal screen that says the following:
    "cBoot 2 DOL loader v16
    IOS version 36 v16 0x00240010
    IOS successfully loaded."
    After I get this, it just hangs and I lose wiimote functionality. There is no error message given. I have tried all three packs with the same problem recurring. I've also formatted the card before loading each pack.
    Technical info:
    Wii v4.2u
    Model: RVL-001
    PNY SD Premium 2GB card
    (I've also tried an SD-HC card with the same problem)

    I've tried searching the forum, but haven't found much on the issue. I'm still trying to go through all 692 pages in this thread to see if anyone else has had this problem. If anyone can point me in the right direction, it would greatly be appreciated. Thank you!

  10. #6910
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    controllers wont link

    after i enter wad manager my controllers turn off and wont connect with the wii to continue.
    my only option is to hit the reset button on the wii....
    any help before i mess it all up?
    system menu: 4.2u
    brand new wii

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •