Page 605 of 806 FirstFirst ... 105505555595603604605606607615655705 ... LastLast
Results 6,041 to 6,050 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #6041
    Junior Member Mookakah's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Right Behind You O.o
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by jack06 View Post
    Hi all,

    I have everything installed. However, when i go to choose, Neogama R7, it tells me "You are not using IOS 249, If you know what you are doing ok, @ all others install a clOS Press any button to continue". I press next. Then I am at the Neo Gamma screen to Launch Game on Dvd , load games, etc.. At the bototm of the screen NeoGamma r7, IOS36 (Rev 3351) is displayed. I am on 4.2U.
    When i press launch Game on DVD, i am told DVD Read ERR (1101) no CIOS. What am I doing wrong in regards to this issue?
    Any assistance would be appreciated.
    Do you happen to have a new wii? I also received an error at this point and I found out that It was because I have the new D3-2 Drive so Im not able to play burned games as of yet. This could also possible be the case with you as well.





    Roms, Emulators, and Old School Heaven!
    Code:
    http://theoldcomputer.com
    http://forum.theoldcomputer.com

  2. #6042
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Mookakah View Post
    Do you happen to have a new wii? I also received an error at this point and I found out that It was because I have the new D3-2 Drive so Im not able to play burned games as of yet. This could also possible be the case with you as well.
    I don't believe my Wii is that new. My serial number starts off with LU52. I got it a couple of years ago. I have a snes emulator working perfectly on it. I just wanted to know about the backup game though. I used a memorex dvd-r though. Is verbatim the only one that will work?

  3. #6043
    Junior Member Mookakah's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Right Behind You O.o
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by jack06 View Post
    I don't believe my Wii is that new. My serial number starts off with LU52. I got it a couple of years ago. I have a snes emulator working perfectly on it. I just wanted to know about the backup game though. I used a memorex dvd-r though. Is verbatim the only one that will work?
    Looks like ur good then. My ideas out. Verbatim is NOT the only one that will work, its just a highly recomended one because of the dyes that it uses and its white top that helps. Try reading around in the "dumping and burning wii discs" forum.
    I just know to stay away from +R and that while other DVDs may work, verbatim is recommended.

    Cheers





    Roms, Emulators, and Old School Heaven!
    Code:
    http://theoldcomputer.com
    http://forum.theoldcomputer.com

  4. #6044
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi im new so i hope you can help me.
    I am following the 4.2 guide by messie and cant get passed "evil sios 249" ive tried downloading the different file, but once i get to the home brew page, there are just bubbles and no headings. if i push home and to load boot mii the screen goes black and nothing happens. The only way i can get to the boot mii scren is when it asks me to update home brew, once im on the bootmii bit i follow instruction, but wad manager doent happen. please help as i am pulling my hair out.
    cheers

  5. #6045
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111
    Thanks
    24
    Thanked 30 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by jamie3 View Post
    Hi im new so i hope you can help me.
    I am following the 4.2 guide by messie and cant get passed "evil sios 249" ive tried downloading the different file, but once i get to the home brew page, there are just bubbles and no headings. if i push home and to load boot mii the screen goes black and nothing happens. The only way i can get to the boot mii scren is when it asks me to update home brew, once im on the bootmii bit i follow instruction, but wad manager doent happen. please help as i am pulling my hair out.
    cheers
    If you are just getting bubbles then you either have no sd card inserted or there are no files on your sd card

  6. #6046
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello guys this is my first post as you can probably tell. What I have is a brand new Wii just purchased Sunday that has been upgraded to 4.2U (thanks Wifey). After 604 pages (over 6000 post ), is the tutorial that Messie has posted on page 1 still the guide to follow. Let explain before I am bashed, what I mean is its like the bible over time, words and meanings changed, and this tutorial was written back in 2009. What has been said on page 1 could have changed on page 333 from someone saying or finding a more effective way of doing it. By all means Messie if you are reading this, I'm not knocking anything in your tutorial but I hope you understand (Help me Obi-Won your my only choice). There are so many different variables; hardware, upgrades, IOs's, wads, etc. I just don't want to break this thing and give her another reason to be MAD at me (HINT: PS3 ).

  7. #6047
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Newbie Here!@#$%^&

    Just followed the above instructions and everything went freakin great!! Thanx to all of you, especially the dudes who create these files/hacks. Mannnnnn, you guys are the shitzzzzzzzzzzz

  8. #6048
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having an issue... on section D5 when I select ios202 using using ios38 I press A on the wii controller the install just freezes?? I've restarted and tried it again but I get the same result just freezes, I've left it up for an hour but doen't seem to finish? ANy and all help is appreciated thanks.

  9. #6049
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi all, im new and only a noob please help me. I try to uninstall the wad iso 249 but i cant it kepps coming up and saying error. I selected iso 36 as the guide said.

  10. #6050
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i having some trouble, my roomate borrowed my wii and now whenever i try and load usbloader it wont work and whenever i try and reinstall anything for example the cmios it freezes. anyone have any ideas whats going on?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •