Page 596 of 806 FirstFirst ... 96496546586594595596597598606646696 ... LastLast
Results 5,951 to 5,960 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #5951
    Junior Member Mookakah's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Right Behind You O.o
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by coru View Post
    Actually when I try to do that im getting... >>Installing title... ERROR! (ret = -1035)

    can some1 help me?

    thanks in advance
    Thats kinda funny cause Im workin on this part right this very second lol

    EDIT: I am also having the same problem as coru =(
    I put it on my sd, booted it, went to wadmanager, navigated to wads folder and clicked it and it doesnt work

    (Not so funny now. Bummer)
    Last edited by Mookakah; 03-03-2010 at 09:09 PM.





    Roms, Emulators, and Old School Heaven!
    Code:
    http://theoldcomputer.com
    http://forum.theoldcomputer.com

  2. #5952
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15
    Thanks
    16
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks for the Great tut
    Worked like a charm on my mate's 4.2e

  3. #5953
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no it cant ,,,, the only way u can play the new super mario is threw usb loader gx ,,, thats the only way

  4. #5954
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok I have done everything that is says adn i am up to part D manager I have done it all as it should be pressed A and for the last half an hour it has said "mounting device, please wait"

    how long do i have to wait before it does something or have i bricked my console

    any advice on how to get it to work

    thanks GNGRBRDMN

  5. #5955
    Junior Member nubioso's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Montana
    Posts
    72
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by Mookakah View Post
    Ok, so Ive done all of this and it was a great guide. Love it.
    My only issue is the loading of backed up games. The method I would like is to use the DVD. I burned it just fine, and I know the burn is good. I used a sony DVD-R though, not a veratim. I read around it thats not a huge factor but people report more success. I burned at 2x with ImgBurn. When I put the game in I get error 1078.

    Does this mean that I have the new D3-2 Drive? (Its a new Wii. 4.2U)

    I really hope not. I was able to run the same game off a usb flashdrive but I would love to use a DVD instead.
    Also, If the conclusion is that I have a D3-2 Drive, is there any knowledge of getting that to work like in the future, or is that absolutely impossible to ever work with burned dvds?

    Thanks again
    Like the guide and whatnot says man, the new Wii's with the D3-2 drives started shipping out at 4.0. If you JUST bought your wii and it already has 4.2 on it, then yeah, you 99.99999999% have that drive.

    No there's nothing you can do aside from getting a hardware mod like sunkey and wasabi and whatever other modchips are out there for this thing, but no software modification will do it.

  6. #5956
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im using USB HDD not running off discs for this reason

    thank you for the help tho nubioso

  7. #5957
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by nubioso View Post
    Like the guide and whatnot says man, the new Wii's with the D3-2 drives started shipping out at 4.0. If you JUST bought your wii and it already has 4.2 on it, then yeah, you 99.99999999% have that drive.

    No there's nothing you can do aside from getting a hardware mod like sunkey and wasabi and whatever other modchips are out there for this thing, but no software modification will do it.
    For now.....

  8. #5958
    Junior Member nubioso's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Montana
    Posts
    72
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by coru View Post
    For now.....
    why would you say "for now...."

    it's a hardware thing.....there's no way around it, simple as that. Only way is a modchip or WODE or something. It's like having a piston missing in a car and expecting it to work by chanting spells or something. Nothings gonna happen unless you get the hardware and put it in.

    Quote Originally Posted by GNGRBRDMN View Post
    im using USB HDD not running off discs for this reason

    thank you for the help tho nubioso
    I wasn't referring to your situation. I was addressing the guy whom I had quoted.

  9. #5959
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Well I keep getting error >>Installing title... ERROR! (ret = -1035) when I try to install the internet channel.
    I already used the search button and found: Corrupt IOS Most likely caused by using incorrect or bad IOS/wad installations. Fix it the same way as Error 2011.
    Q. I can't install any IOS, I keep getting an error. How do I fix this?(FIX for errors 1017, 1035,2011)
    A. You can use the Trucha Bug Restorer to patch the ios files that are essential for homebrew. Do this (does not work for 4.2)
    If you are on 4.2, do steps 1-3 of this guide o r do step B and C of this guide

    I dont know if it has anything to do with it cause I'm a newbie on this but I installed other wads with no problem for example the Triiforce channel. But when I try to install the internet channel I get that error
    Could anyone give me a hand?
    Thanks a lot in advance

  10. #5960
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thank you

    Finally a step by step guide Ive been trying to get this done for the last 3 weeks. Im almost there I downloaded a game that is PAL and Im playing on 4.2U. What do I have to change to play that game or should I just delete that game and play only games that are compatible with 4.2U

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •