Page 579 of 806 FirstFirst ... 79479529569577578579580581589629679 ... LastLast
Results 5,781 to 5,790 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #5781
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm trying to load wii sports resort ISO to my sd card. WBFS maanger is showing that it is in fact a 4.38gb PAL. However it says "estimated size" is 0.82gb. It only takes a second to load to the card, only takes up 0.82gb and will not load obviously. What is wrong here PLEASE?!

  2. #5782
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111
    Thanks
    24
    Thanked 30 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by EHouseHead View Post
    I'm trying to load wii sports resort ISO to my sd card. WBFS maanger is showing that it is in fact a 4.38gb PAL. However it says "estimated size" is 0.82gb. It only takes a second to load to the card, only takes up 0.82gb and will not load obviously. What is wrong here PLEASE?!
    WBFS manager scrubs the iso's and gets rid of the stuff that is not needed, unfortunately sometimes some of the bits are needed so you will need to do the sports resort fix. I have sports resort and it is 0.86 gb on the drive and it runs fine

  3. #5783
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just burned Wii Sports Resort to DVD and tried loading in my wii. I get an error that among a lot of other jumble says "Exception DSI Occured" blah blah "Code Dump" What is up with this pleasE?

  4. #5784
    New Member peu309's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    netherlands
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by EHouseHead View Post
    I'm trying to load wii sports resort ISO to my sd card. WBFS maanger is showing that it is in fact a 4.38gb PAL. However it says "estimated size" is 0.82gb. It only takes a second to load to the card, only takes up 0.82gb and will not load obviously. What is wrong here PLEASE?!
    You need an alternative dol to boot it the first time. It will show you a movie of the motion plus. After this movie you can start the game normal. (the movie will be stored on your wii and everytime you start resort it will check if the movie is watched. Try google for "wii resort alternative dol"

  5. #5785
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by N1gel View Post
    WBFS manager scrubs the iso's and gets rid of the stuff that is not needed, unfortunately sometimes some of the bits are needed so you will need to do the sports resort fix. I have sports resort and it is 0.86 gb on the drive and it runs fine
    What is the sports resort fix, where can I get, how does it run? Can you hook me up with your verison if mine wont work pleasE?

  6. #5786
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    in usb loader same thing setting/game load/ and you should have alternate dol.

    if not

    http://www.wiihacks.com/general-home...ts-resort.html
    Last edited by Cile; 02-19-2010 at 11:49 PM.

  7. #5787
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111
    Thanks
    24
    Thanked 30 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by EHouseHead View Post
    What is the sports resort fix, where can I get, how does it run? Can you hook me up with your verison if mine wont work pleasE?
    For USB loader gx - click on the box image of wii sportd resort - you should now have a spinning disc image page (if not turn off quick boot in the settings) - click on settings - click on game load - scroll down to alternate dol and click it you should then see "selected dol" (if not scroll down a bit more) click this and select yes - save and then go back out and play the game and the video tutorial will play then your wii will reset. Once this is done go back into the game settings and turn the alternate dol back to default, save it again and then the game should run (you will need the error 002 fix on as well)

  8. #5788
    New Member garysa34's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    240
    Thanks
    36
    Thanked 35 Times in 35 Posts
    Quote Originally Posted by DaveyJones125 View Post
    I get to D4) , where I'm about to install wads. Problem is, everytime I get there, I get the "mounting device, please wait...." message, and then it just basically stays like this forever. Now, the way I understand it, is that I need to redo steps B and C.

    Here is my question:

    on B5 it says this:


    "B5)Wadmanager should start.(On ios select, select ios36, or try a few, 249, 250 dunno,we are scratching our heads with this)!!"


    I'm not sure I understand the part that is in parentheses. It says select ios36, or try a few, 249, 250... etc, etc. I'm just not understanding this part. Whenever I've tried this part, I just select ios249. I uninstall ios249. Should I be uninstalling ios36 ? I thought we aren't supposed to uninstall any wads under 200? Should I uninstall ios250 ? I thought the idea was to uninstall ios249, and that is what I've done, but I'm getting an error message during C6 or C7. It does it's process, and seems to be working just fine, but then at a certain point during C7 it shows an error. I'm thinking that this error is my main problem. It says try again using 249, 250, 222, 223, 36, 37.. but, don't I need to delete those during B5, before retrying them again in C6,C7 ?
    You can check if you did b and c ok by trying to load neogamma, if it loads to option page b and c are fine. In b you are uninstalling in c you are installing.

  9. #5789
    New Member littlejonah1999's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    great guide - works a treat . just like to say when you uninstall nasty nintendo stub do not unplug the wii like i did . no power lights - bricked wii ? .unplugged wii for 20 minutes - pressed power reset eject eject rest power - held in power button hey presto wii came back to life . after turning cartwheels - couple of beers - installed the mod and neo gamma works fine . not saying this unbricked my wii but sure am happy

  10. #5790
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy update wii

    hey guys, i real need a help here.
    i do all the tutorial until step c.
    when i has to make the steps d i connect the wii to the internet and automactaly made the uptade, then all app donīt work, 222 cios instaler wii mote donīt work here and in the
    usb loader gives a error apears a list of cios or something. i think the cios are gonne, so if i do everithing again(the guide) should be ok?
    no problem in unstaling the cios 249???
    help is the second time i post here asking for help and nothing ANY ONE!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •