Page 40 of 806 FirstFirst ... 3038394041425090140540 ... LastLast
Results 391 to 400 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #391
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    86
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Squirlmaster22 View Post
    alas, things were going too well... I got everything installed, and when I finally go to step D, and tried USB loader GX I got a black screen and shutdown of my wiimote. Does anyone have an idea of what I did wrong? I had success with steps A-C finally, but my USB loader refuses to work, HDD plugged in or not.
    same, i need help on fixing this also

  2. #392
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Help

    Everyone is getting mad i just want answers my homebrew browser said the server is messed up why

  3. #393
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Custom IOS

    4.2U
    Installing Custom IOS
    ret = -2011


    I need to play my backups and dl them!

  4. #394
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by Squirlmaster22 View Post
    alas, things were going too well... I got everything installed, and when I finally go to step D, and tried USB loader GX I got a black screen and shutdown of my wiimote. Does anyone have an idea of what I did wrong? I had success with steps A-C finally, but my USB loader refuses to work, HDD plugged in or not.
    Try reformatting the SD card and installing a fresh version of that first pack. Apps and Wad folders both in the root.

  5. #395
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    So put homebrew browser in the root

  6. #396
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can confirm this works choose ios 250 in step b unistalled wad np alll ook woot backups again

  7. #397
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dr34m3r View Post
    Have you tried this
    Dude a lot of thanks, yeha it work for me in this way, everything running back to normal

    thank you very much Shadow and messie youre the best

  8. #398
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    With newly 4.2U from 3.2U (you I know, tried everything else the past 2 days and nothing worked); This worked freaking perfectly!

  9. #399
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am using a 4.2u wii. The installation of HBC, DVDX and Bootmii go along flawlessly. When I get to part B and try to uninstall the IOS, I get an error for each of the 3 delete operations that the program attempts to run. The error message returned is Error (ret = -1017). I tried to move along to part C, hoping that even though I had seen errors, that I would be able to install cios249. Instead, I was greeted with "Installing IOS Install Error (ret = -1035)". What am I doing wrong here?

  10. #400
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    86
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by gbp420 View Post
    I am using a 4.2u wii. The installation of HBC, DVDX and Bootmii go along flawlessly. When I get to part B and try to uninstall the IOS, I get an error for each of the 3 delete operations that the program attempts to run. The error message returned is Error (ret = -1017). I tried to move along to part C, hoping that even though I had seen errors, that I would be able to install cios249. Instead, I was greeted with "Installing IOS Install Error (ret = -1035)". What am I doing wrong here?
    you have to combine with shadowsonic2's guide in order to not get that 3 error
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-4-2-wii.html
    you need to replace the boot.elf in apps/Wad Manager 1.4/boot.elf and the startup.elf into messies's uninstall stub.rar

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •