Page 154 of 806 FirstFirst ... 54104144152153154155156164204254654 ... LastLast
Results 1,531 to 1,540 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #1531
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did it.. i did it.. we did it..wii did it... thanks for the guide and the know how i love you and my kids love me again.

  2. #1532
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    nice to hear daddy

  3. #1533
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try with sd usb loader 1.4

  4. #1534
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When i try to backup the NAMD, i put the sd card on my computer, but he don't recognize, he switch to FAT. and a i cant read this.

  5. #1535
    New Member N3M0-kuchiyose's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    United (SL)Hackers of America
    Posts
    74
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Worked like a charm, uber thanx messie. I couldn't do the quick load though (From Step A straight to D). Had to use all the steps. Back on HBC now... Can't thanx enough...

  6. #1536
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

    ok I am at a loss. I am really new to this modding/ soft modding and I just bought a Wii on wednesday. I updated it and asked my friend to come over to do his magic on my Wii (system lol) so I can play his burned games. He asked if I updated and I said yes so he started laughing.

    Long story short I appeared here and did part A correctly (well I think I did.)
    but part B is giving me problems. When i put the uninstall on my sd card (those are the only things that should be on right? i should delete the other files from part A? if so then i did do that, if not then i need to do that)
    and when I put it in my wii and click on homebrew channel, i then click on "launch bootmii" and i get nothing. my screen goes black, my wiimote wont respond and my system just flashes blue (the drive flashes)

    what did i do wrong and what do I need to do to fix this?

  7. #1537
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I really need help. i guess i will be on for 2 hrs (on and off trying to fix it) so if anyone can help me out, thanks.

    it is 9:56 atm here, so I will stay til 12.

  8. #1538
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I could not get any further than Part B, used the last option and followed that guide, works great, I fixed my daughters Wii she updated to 4.2 and never had anything installed on it before this. Thanks so much guys for all your help.
    I plan on doing a little donate thing to help out and keep this going.

    Thanks again: Don

  9. #1539
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    75
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    neogamma

    i did step b and when i finished it said the operation( uninstalling the stub) had been a success. i also installed the Cios using the 1st link. this also said successfully installed after i had finished the network installation. Now when i go to hbc and then click on Neogamma R7 the screen just goes blank. I have the folders apps and wad from the 1st rar. So how do i fix this?? ( I didnt install the wads yet coz i wasnt exactly sure if it was necessary)

  10. #1540
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    let me put exactly what i did so it might help you see what i did wrong.

    i got the first rar file and extracted the whole thing onto my sd card.

    i went to my wii and popped in my sd card

    i went to the sd card icon and it took me to the "download boot.dol thing"

    so i clicked yes and installed homebrew, then dvdx, then went to bootmii and had it as iso so i downloaded it again to make sure.

    i came back here with my sd card.

    i deleted everything and downloaded the first file (uninstall thing)

    i extracted that onto my sd card.

    went to my wii popped in my sd card and clicked on homebrew channel

    the original icons that were there disappeared (i know its cause i deleted them from my sd card)

    i then clicked on the home button and clicked "launch bootmii"

    screen goes black and wiimote turns off and i cannot get it to start again.

    what did i do wrong??

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •