Page 151 of 806 FirstFirst ... 51101141149150151152153161201251651 ... LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 8060

Thread: Full hacking guide for 4.2 system menus!!!!

  1. #1501
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    if youn are getting errors try again. it says on the guide what you must do

  2. #1502
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation part b ios249 link 3

    hey get this pack 3 for part b's link is broken i think... it just sits at mediafire saying processing download request. EDIT: never mind i got it working but how do u delete ios i put my sd in started it held power button it shut off with red light started back up started to wad manager i ran the thing and all it did was : opening ios249.wad , please wait... ok
    uninstalling wad please wait ...
    deleting tickets... ok
    deleting title contents... ok
    deleting title... ok

    is that all thats supposed to happen?
    Last edited by aprilkyle; 10-23-2009 at 10:16 AM.

  3. #1503
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    all of my packs are there you must have a connection problem

  4. #1504
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can I use this if i have the twilight hack installed??
    or it makes problems??

  5. #1505
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii 4.2e hack no problems!

    First class guide worked first time no worries. cheers


    B.R

  6. #1506
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    46
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Just downgraded from 4.2u to 4.1u, now going to try Dogeggs 4.1 softmod guide to see if I can get those darn games I listed previous working!

    Oh, my Wii serial starts with LU50 and I have an original Wiikey running 1.9s, if this helps anyone...

  7. #1507
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi mate i am trying to download the cios installer and it saying it is password protected??

  8. #1508
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    completely n00b proof and very thorough, 1st time i modded a wii had some problems, this was the second time and 1st time flawless

  9. #1509
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    --------------------------------------------------------------------------------

    Unfortunately I didn’t join this forum before updating from 4.0 tot 4.2E. In 4.0 the HBC and hard disk with backup games worked perfectly. Again a lesson for me in not upgrading if there is no need!
    After upgrading I used the guide http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html
    I had the feeling that I worked but after starting the USB loader the screen turned black and I had to reboot the system. I tried this several times but the ending was always the same.

    Now I have followed the suggestions of this item 1 till 6. USB-loader GX is starting. The screen is shortly scrambled and it is not black anymore. I get the message: ‘waiting for a slow usb connection….seconds’. It seems that USB loader cannot find the external hard drive which is connected. Please advise me what to do or where I have to look for finding a solution.

  10. #1510
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dr34m3r View Post
    Here you go.
    First link part B
    zSHARE - Uninstall_stub_3_Dogeggs.rar
    Awesome! Thank you, thank you, thank you. It worked!!! My wii is back in business and running Wii Flow again, I used ios 250 if that helps anyone? I deleted the stub then re-installed Cios 249 rev 14 (is that right?) in that slot! anyway, It's all good : )


    I'm moving to South Africa in the next two weeks and I'm planning on bringing my Wii with me, it would be a lot easier to take my harddrive instead of a truck load of DVDs!
    Last edited by matisfaction; 10-23-2009 at 12:18 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •