Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 137

Thread: How To : Restore HomeBrew Channel on a wii with system menu 4.2

  1. #51
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    hi

    was gonna do softmod on my wii untill i updated my wii to 4.2E accidently =p

    i didnt realised 4.2 was released..sighs....

    anyways please keep us updated when 4.2 has been successfully hacked for vigin wii 4.2

    thank you

  2. #52
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by jbhaulers View Post
    well after trying many wad managers. it seems 1.0 is working. i added the homebrew wad file listed above but get no luck as to loading it.i dont see the IOS250 listed, i see ciosv7 and ios35 and it does ask me if i want to install hombrew then i get error (ret= -2011) anyone have any idea where i can find the IOS250.wad to place in my wad file?? or whats going on here?? obtw im using the lego exploit
    I see from the latest info posted from hackmii that IOS250 was also stubbed. That must be why you are not able to use it. I don't know why Jamieupanddown was able to install using IOS250. Word was that IOS250 could not be updated by Nintendo-we'll have to wait as more info about what all was done by the 4.2 update continues to be assessed. Stay tuned, wait, this will come about, just not this minute for you, I suppose.

  3. #53
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by omar_khaled View Post
    This will not work with me. When i updated to 4.2. I was shocked, and I formatted my wii hoping that this update might go, but unfortunatly it didnt. Now I cant do nothing to get HBC back.. So if u know how to downgrade to 3.4 please tell
    No downgrade possible. Stay tuned as HBC and other softmod workarounds are developed for 4.2.

  4. #54
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it works. goto the hackmii downloader and get the new v5 and install using the lego exploit it works yea

  5. #55
    Junior Member technom8t's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    312
    Thanks
    1
    Thanked 264 Times in 69 Posts
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    I see from the latest info posted from hackmii that IOS250 was also stubbed. That must be why you are not able to use it. I don't know why Jamieupanddown was able to install using IOS250. Word was that IOS250 could not be updated by Nintendo-we'll have to wait as more info about what all was done by the 4.2 update continues to be assessed. Stay tuned, wait, this will come about, just not this minute for you, I suppose.

    IOS250, was stubbed, but the idiots at Ninty done a lower version number PMSFL, so the 250 we all have, well most of us, was left untouched, i spotted this last night, hence how we got the work around.


    This is for those who can not install the new hackmii using the exploit, for any reason :


    For those who done a system format and/or do not have IOS250, i have managed to source a working version, so IF you can run one of the exploits and get into wad manager, but don't have IOS250, then you can be a tester and i will send you the file, all you need to do is, run the exploit, get into wad manager, install IOS250( My file ) then try installing the HBC( the one i posted with the changed Title)

    P.s between installing the IOS250 and any other WAD, you may need to restart you Wii, redo the exploit then install the wad, but this time to IOS250.

    Any takers?
    Wii Specs:
    4.1E PAL BootMii as BOOT2,Preloader
    cIOSCORP v3.5 ,IOS 249,Latest cMIOS and cIOS


    Cioscorp v3.4 : DOWNLOAD

    TECHNOM8T's Ultimate SystemMenu Archive


    TECHNOM8T's Ultimate cIOS & IOS Archive

    TECHNOM8T's Ultimate cMIOS & MIOS Archive



  6. #56
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by jbhaulers View Post
    it works. goto the hackmii downloader and get the new v5 and install using the lego exploit it works yea
    Hooray! Good for you and your persistence. Congratulations.

  7. #57
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by technom8t View Post
    IOS250, was stubbed, but the idiots at Ninty done a lower version number PMSFL, so the 250 we all have, well most of us, was left untouched, i spotted this last night, hence how we got the work around.


    This is for those who can not install the new hackmii using the exploit, for any reason :


    For those who done a system format and/or do not have IOS250, i have managed to source a working version, so IF you can run one of the exploits and get into wad manager, but don't have IOS250, then you can be a tester and i will send you the file, all you need to do is, run the exploit, get into wad manager, install IOS250( My file ) then try installing the HBC( the one i posted with the changed Title)

    P.s between installing the IOS250 and any other WAD, you may need to restart you Wii, redo the exploit then install the wad, but this time to IOS250.

    Any takers?
    yes ill do it. but i just got homebrew to work with the new bootmii v5.... wheres your file. ide like to help

  8. #58
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    Hooray! Good for you and your persistence. Congratulations.
    whats that suposed to mean???

  9. #59
    Junior Member technom8t's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    312
    Thanks
    1
    Thanked 264 Times in 69 Posts
    Quote Originally Posted by jbhaulers View Post
    yes ill do it. but i just got homebrew to work with the new bootmii v5.... wheres your file. ide like to help
    If you have Home Brew working it kinda defeats the purpose mate, cheers anyway.
    Wii Specs:
    4.1E PAL BootMii as BOOT2,Preloader
    cIOSCORP v3.5 ,IOS 249,Latest cMIOS and cIOS


    Cioscorp v3.4 : DOWNLOAD

    TECHNOM8T's Ultimate SystemMenu Archive


    TECHNOM8T's Ultimate cIOS & IOS Archive

    TECHNOM8T's Ultimate cMIOS & MIOS Archive



  10. #60
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jbhaulers View Post
    whats that suposed to mean???
    ok now the homebrews back up and the browser is working just fine. just cant load the usb loader???

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •